Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2010

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2010.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Microusb Το Βύσμα Των Φορτιστών Για Όλα Τα Κινητά Στην Εε Από Το Επόμενο Έτος

Όπως όλοι μας αποχαιρετάμε το 2010, έτσι και η Ευρωπαϊκή Ένωση αποχαιρετάει και τους “μη-τυποποιημένους” φορτιστές κινητών τηλεφώνων. Όπως ανακοίνωσε η ίδια, όλοι οι φορτιστές των κινητών από του χρόνου, τα βύσματα τους συγκεκριμένα, θα πρέπει να είναι μορφής microUSB, και όχι διαφορών άλλων όπως χρησιμοποιούν κάποιες εταιρίες.

Ευτυχώς πολλές και γνωστές εταιρίες έχουν υπογράψει και η λίστα είναι η εξής: Nokia, Apple, Samsung, LG, RIM, Sony Ericsson, Motorola, Huawei, Alcatel, NEC, Emblaze, Qualcomm, Texas Instruments και Atmel.

Η ευκολία και η άνεση είναι ένα πλεονέκτημα αυτής της αλλαγής. Πλέον δεν θα χρειάζεται να μεταφέρουμε επιπλέον φορτιστές για κάθε συσκευή – ένα και μόνο θα κάνει (ή ακόμα και ένα καλώδιο microUSB και έναν υπολογιστή). Η μετάβαση στο πρότυπο microUSB έχει και περιβαλλοντικά οφέλη, καθώς κάθε χρόνο πετιούνται 4.000 τόνοι παλαιών, ασύμβατων αξεσουάρ λόγο αλλαγής κινητού από τον χρήστη.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: