Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Midia InkPhone, Το Smartphone Με Μπαταρία Που Κρατάει Εβδομάδες

Η μπαταρία στα κινητά είναι από τα μεγαλύτερα θέματα που οι κατασκευαστές πρέπει να λύσουν, και ενώ περιμένουμε κινητά με ανάλυση 2K, η Arta Tech αποκάλυψε το Midia InkPhone.

Το Midia InkPhone χρησιμοποιεί Pearl οθόνη 4.3 ιντσών τύπου e-Ink, όπως οι συσκευές για ανάγνωση βιβλίων Kinde, που σημαίνει ότι μπορεί να απεικονίσει μόνο δύο χρώματα – λευκό και μαύρο. Η ανάλυσή της φτάνει τα 480 x 800 pixel. Το κινητό καθαρά επικεντρώνεται στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, και για αυτό δεν διαθέτει καθόλου δυνατά χαρακτηριστικά ώστε να μην καταναλώνουν και περιττή ενέργεια.

Στα άλλα χαρακτηριστικά βρίσκουμε μονοπύρηνο Rockchip επεξεργαστή στο 1GHz με 512MB RAM και Android 2.3 Gingerbread για λειτουργικό. Το Midia InkPhone δεν έχει πρόσβαση στο κατάστημα εφαρμογών Play Store της Google -δεν του χρειάζεται έτσι και αλλιώς- αλλά έρχεται με προ-εγκατεστημένες εφαρμογές όπως για ανάγνωση ePub, Mobi και PDF αρχείων.

Το ασπρόμαυρο smartphone (ουσιαστικά είναι το Onyx Boox E43 με το λογότυπο της Arta Tech) θα κυκλοφορήσει σε Πολωνία και Γερμανία τον Απρίλιο με τιμή €140.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: