Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Minecraft – Pocket Edition Κυκλοφόρησε Για Windows Phone

Minecraft - Pocket Edition

Η Microsoft από τα μέσα του Σεπτεμβρίου κατέχει επίσημα την εταιρία Mojang που ευθύνεται για το Minecraft και τώρα ανακοίνωσε την έκδοση Minecraft – Pocket Edition για Windows Phone. Το παιχνίδι υπάρχει εδώ και καιρό για το Android, όμως δεν ήταν βέβαιο αν θα το βλέπαμε να κυκλοφορούσε στα Windows Phone αν δεν εξαγόρασε η Microsoft την εταιρία για 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Με το Minecraft – Pocket Edition ο παίχτης μπορεί να παίξει είτε μόνος του είτε με άλλους παίχτες, και μπορεί να διαλέξει είτε το mode Survival είτε το Creative. Στη πρώτη λειτουργία θα πρέπει να μαζέψει τα υλικά για να χτίσει τον κόσμο του, ενώ στη δεύτερη έχει απεριόριστους πόρους και μπορεί να δημιουργήσει αμέσως κτήρια ή άλλα αντικείμενα.

Το παιχνίδι ανήκει πλέον στη Microsoft, αλλά αν κάποιος νομίζει ότι θα το έδινε δωρεάν για τη πλατφόρμα της κάνει λάθος. Το παιχνίδι όχι μόνο δεν είναι δωρεάν, αλλά κοστίζει 5,99€/ $6,99 και υποστηρίζει μόνο τα κινητά με Windows Phone 8.1. Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να το κατεβάσετε από το Windows Phone Store.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: