Η MLS Ανακοίνωσε Το iQTalk crystal maX

Η MLS Ανακοίνωσε Το iQTalk crystal maX

MLS iQTalk Crystal Max

Το Tech Community επαληθεύτηκε. Πριν από μήνες αποκαλύψαμε πως η MLS ετοιμάζει το iQTalk crystal maX και σήμερα η εταιρία το ανακοίνωσε!

Το MLS iQTalk Crystal maX είναι η συνέχεια του MLS iQTalk Crystal με οθόνη 4,5-ιντσών ανάλυσης 960 x 540 και τεχνολογίας OGS (One Glass Solution) για υψηλή πιστότητα και αντοχή, διπύρηνο επεξεργαστή, 12-megapixel κάμερα με φλας και 2-megapixel εμπρόσθια κάμερα με HD βίντεο, 4GB χωρητικότητα, 3G και λειτουργικό σύστημα Android 4.1 με δυνατότητα picture in picture (βλέπεις βίντεο παράλληλα με ο,τιδήποτε άλλο κάνεις).

Φυσικά στο λειτουργικό έχουμε τις δυνατότητες της MLS που κάνουν ξεχωριστό. Αναλυτικά έχουμε: Με το Talk&Call λες το όνομα που θέλεις να καλέσεις, με όποιον τρόπο κι αν το έχεις καταχωρήσει στις επαφές σου (Ελληνικά, Greeklish, με ανάμεικτους συνδυασμούς) και το MLS iQTalk Crystal maX κάνει το τηλεφώνημα για σένα. Στα μηνύματα απλά πατάς το κουμπί Talk&SMS, λες το όνομα της επαφής και υπαγορεύεις το μήνυμα. Με το Talk&Email λες το κείμενο που θέλεις να γράψεις κι αυτό γράφεται αυτόματα για να σταλεί με email. Τέλος, με το Talk&Post απλά λες το κείμενο και αυτό γράφεται αυτόματα στο προφίλ σου στο Facebook. Επιπλέον το ειδικό πλήκτρο Talk&Post στο MLS Keyboard, σου επιτρέπει να σχολιάζεις και να στέλνεις μήνυμα στο Facebook με τη φωνή σου.

Το MLS iQTalk Crystal Max διατίθεται στα καταστήματα ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων τους. Η προτεινόμενη λιανική τιμή πώλησης του MLS iQTalk Crystal Max είναι 249,90 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, ενώ διατίθεται φθηνότερα στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ.

«Το MLS iQTalk Crystal maX προσφέρει premium επιδόσεις και εξαιρετική ποιότητα σε λογική τιμή. Ενσωματώνει μοναδικές τεχνολογίες που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος των ανθρώπων της MLS: Making Life Simple”,
-Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κος Γιάννης Καματάκης.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Σχετικά νέα

1 Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.