Τα Σχέδια Της MLS Για Το 2014

Τα Σχέδια Της MLS Για Το 2014

Πέρσι το Tech Community αποκάλυψε πρώτο στο κοινό τα σχέδια της MLS για το 2013, και φέτος το ξανακάνει! Η εταιρία έχει μεγάλα σχέδια για φέτος καθώς ετοιμάζουν μια ναυαρχίδα και νέα tablets.

Πιο συγκεκριμένα, ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρίας μας αποκάλυψε ότι η MLS ετοιμάζει τη κορυφαία ναυαρχίδα τους. Οι ίντσες στην οθόνη θα ξεπερνάνε τις 5, θα χρησιμοποιήσουν τετραπύρηνο επεξεργαστή και γενικότερα όλα τα δυνατότερα χαρακτηριστικά που μπορούν να βάλουν σε ένα κινητό. Λεπτομέρειες σαφώς δεν ανέφεραν, όμως μπόρεσαν να μας πουν ότι θα έχει ένα χαρακτηριστικό σε παγκόσμια αποκλειστικότητα! Η εταιρία με έδρα στη Θεσσαλονίκη το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό και μέχρι να ανακοινωθεί το κινητό δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς είναι. Η τιμή του τηλεφώνου θα ξεπερνάει τα €300.

Σε ότι αφορά τα tablets, ήδη είδαμε -πιστεύουμε- την ναυαρχίδα της για το 2014. Φυσικά είναι το MLS iQTab Astro 3G που κάναμε παρουσίαση εδώ. Όμως δεν θα σταματήσουν σε αυτό για φέτος. Για να κάνουν την ζωή των γονιών ευκολότερη (Making Life Simple, MLS) σκέφτονται σοβαρά το λανσάρισμα ενός παιδικού tablet! Οι συνεργάτες τους είδαν μεγάλη ζήτηση τον τελευταίο καιρό για παιδικά tablet και έτσι ίσως κυκλοφορήσουν και το δικό τους. Η εταιρία είναι επίσης γνωστή για το εκπαιδευτικό λογισμικό της το οποίο τώρα θα το ενσωματώσει και στα tablets της για παιδιά αν τελικά κυκλοφορήσει. Η τιμή των συγκεκριμένων tablets δεν θα ξεπερνάει τα €150.

Σε άλλα χαρακτηριστικά, έχουμε ενσωμάτωση αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων! Ο Διευθυντής χαρακτηριστικά ανέφερε ότι το φέτος είναι η χρονιά της ασφάλειας. Έτσι η ναυαρχίδα πέρα από το πρωτοπόρο χαρακτηριστικό θα έχει και αναγνώριση αποτυπωμάτων. Αυτή τη δυνατότητα ίσως την δούμε αργότερα και στα tablets της.

Αυτά λοιπόν είναι τα δύο σημαντικά προϊόντα που αναμένεται να βγάλει στην ελληνική αγορά η MLS. Ανυπομονούμε να δούμε πως θα είναι η ναυαρχίδα της και ποιο χαρακτηριστικό δεν έχουν ενσωματώσει ακόμα οι κολοσσοί του εξωτερικού. Θα είναι τόσο σημαντικό που θα επηρεάσει και τις άλλες εταιρίες;

  • Σημείωση: Το Tech Community πλέον διαθέτει forums και μπορείς να γράφεις εδώ ό,τι θέλεις!

Σχετικά νέα

2 Responses

  1. ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ MLS GIA TO 2014 ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ !!!!!!!!!!!!!!Ι I LIKE MLS !I LIKETachCommunityGR!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.