Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Monster και Beats Ακολουθούν Τους Δικούς Τους Δρόμους, Αποφασίζουν Να Μην Ανανεώσουν Το Συμβόλαιό Τους

Από τότε που η Monster και η Beats Audio αποφάσισαν να συνεργαστούν το 2009 και να μπουν στην αγορά των ακουστικών, και οι δύο έχουν συναντήσει απίστευτη επιτυχία. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής οφείλεται στο φανταστικό μάρκετινγκ, και χωρίς αμφιβολία βοήθησαν τα μεγάλα ονόματα όπως η Lady Gaga, η P. Diddy, ο Justin Bieber, ο LeBron James και ο συν-ιδρυτής της Beats Audio, ο Dr. Dre, μαζί με το εξαιρετικό design και την εξαιρετική ποιότητα ήχου.

Η Businessweek αναφέρει ότι οι δύο εταιρίες δεν προτίθενται να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους καθώς έληξε πέρσι. Ο λόγος για αυτό είναι λόγω των οικονομικών διαφορών μεταξύ των δύο εταιρειών, με τη Beats να θέλει ένα μεγαλύτερο μερίδιο των εσόδων και να παίρνει περισσότερες πιστώσεις για την επιτυχία τους. Επί του παρόντος, τα Beats Audio ακουστικά κατασκευάζονται από τη Monster, με τη Beats να φροντίζει το σχεδιασμό (μαζί με Monster) και το marketing.

Μετά τη διάσπαση, η Beats θα διατηρήσει τα δικαιώματα για την τεχνολογία, το σχεδιασμό και το εμπορικό σήμα των τρέχοντος Beats Audio ακουστικών και θα δημιουργήσει κατά πάσα πιθανότητα τη δική της ξεχωριστή γραμμή προϊόντων ή ίσως συνεργαστεί με άλλο κατασκευαστή. Η Monster, από την άλλη πλευρά, έχει ήδη τη δική τους ξεχωριστή γραμμή ηχητικού εξοπλισμού και έτσι είναι πιθανό να αναπτύξετε αυτή.

Σημαντικό είναι να δούμε τι θα συμβεί με τα προϊόντα που έχουν ήδη το branding Beats Audio. Η HP και η HTC είναι επί του παρόντος είναι οι δύο εταιρείες που έχουν πολλά προϊόντα έξω στην αγορά με το branding Beats. Με το τέλος της εταιρικής σχέσης, δεν θα είχαν άλλη επιλογή παρά να αφαιρέσουν το μαρκάρισμα από τα προϊόντα τους. Η HTC ειδικότερα, δεν θα είναι ικανοποιημένη με αυτό διότι πρόσφατα δαπάνησε 300 εκατ. δολάρια στο branding Beats Audio για τα προϊόντα της (Sensation XE).

Πηγή: GSMArena

Μοιράσου το με τους φίλους σου: