Νέες Φωτογραφίες Του HTC M8 Από Μπροστά Και Πίσω

Νέες Φωτογραφίες Του HTC M8 Από Μπροστά Και Πίσω

Η πολυαναμενόμενη ναυαρχίδα της HTC με κωδική ονομασία HTC M8, κοινώς ο διάδοχος του HTC One, αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες και οι διαρροές έχουν πάρει φωτιά. Στα αντίπαλα στρατόπεδα, Samsung, Sony και Apple, προσπαθούν να κρύψουν για τα καλά τα επερχόμενα προϊόντα τους, όμως η προτεραιότητα της HTC είναι εμφανές ότι δεν είναι αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Η Πρώτη Εικόνα Από Το Νέο HTC BlinkFeed Του HTC M8/One 2 Διέρρευσε

Στις νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν βλέπουμε ξεκάθαρα τη διπλή κάμερα επάνω στο HTC M8. Όπως είπαμε και στην αρχική διαρροή, οι δύο κάμερες θα βοηθήσουν πολύ στη βελτίωση της φωτογραφίας. Μαζί με τις δύο κάμερες έχουμε και διπλό LED φλας για μεγάλη βελτίωση στις νυχτερινές λήψεις σε σχέση με το One.

Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει ξανά τα κουμπιά πλοήγησης επάνω στην οθόνη τα οποία όπως βλέπουμε μπορούν να περιστραφούν. Αυτό σημαίνει ότι η αρχική οθόνη του Sense 6, σε αντίθεση με το Sense 5, θα μπορεί να γυρίσει σε οριζόντια προβολή και δεν είναι μόνο σε κάθετη.

Τέλος, στη τρίτη και πιο πρόσφατη εικόνα βλέπουμε ένα μεγάλο μέρος από το μπροστινό μέρος του HTC M8. Το κινητό είναι σε ασημί χρώμα και χάρη σε αυτή την εικόνα μπορούμε να δούμε πως η HTC κράτησε τα ίδια wallpapers και έχει δώσει έναν πιο δυναμικό χαρακτήρα στο κινητό. Αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων δεν μπορούμε να εντοπίσουμε όμως φαίνεται πως είναι πιο στρογγυλεμένο το σώμα.

Πως σας φαίνεται;

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.