Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ] Αυτό Είναι Το LG Nexus 5

LG Nexus 5 leak

Νέες φωτογραφίες για το Nexus 5 της Google από την LG ήρθαν στο φως χάρη στα έγγραφα της επιτροπής FCC που πέρασε από εκεί πρόσφατα.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν αποκαλύπτουν το μπροστινό μέρος του κινητού, καθώς και το πίσω μέρος, και κάτω από το καπάκι.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Nexus 5 παραμένουν άγνωστα για άλλη μια φορά, όμως η LG πρόσφατα ανακοίνωσε το LG G2 και οι φήμες θέλουν το νέο Nexus να βασίζεται σε αυτό το κινητό, έτσι θα έχει τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ναυαρχίδας της LG – τετραπύρηνος Snapdragon 800 επεξεργαστής στα 2,26GHz, full HD οθόνη και 13-megapixel κύρια κάμερα. Παρόλα αυτά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

Ενημέρωση: Επίσης λέγεται ότι θα έχει και OIS κάμερα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: