Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Morephone: Το Smartphone Που Αλλάζει Σχήμα Για Ειδοποίηση

Morephone

Οι εύκαμπτες οθόνες είναι σίγουρα κάτι που θα μας απασχολήσει στο μέλλον και θα ξανακάνει τα κινητά ελκυστικά αφού σχεδιαστικά δεν παρουσιάζεται κάτι καινούργιο μιας και οι εταιρείες επενδύουν στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Ήδη στην MWC παρουσιάστηκαν πολλά project με εύκαμπτη οθόνη από τις Samsung, LG και άλλες. Όμως οι ερευνητές από το Queens University Human Media Lab το πήγαν ένα βήμα μπροστά, με το Morephone, του οποίου η οθόνη αλλάζει σχήμα ανάλογα με το είδος της ειδοποίησης. H λειτουργία αυτή εκτελείται χάρις στην τεχνολογία Shape Memory Alloy και μπορείς να ορίσεις ο ίδιος το σχήμα της κάθε ειδοποίησης. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του πρότζεκτ, τα κινητά αυτά θα κυκλοφορήσουν μέσα στην επόμενη πενταετία. Δείτε το βίντεο για να πάρετε μια γεύση για το τι ακολουθεί στο μέλλον.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=XqxFFD2QSL4?rel=0&w=640&h=360]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: