Το Moto G Θα Ανακοινωθεί Στις 13/11 Επίσημα

Το Moto G Θα Ανακοινωθεί Στις 13/11 Επίσημα

Moto G teaser

«Ώρα να πούμε hola, olá, g’day, hallo, bonjour, namastē, hello στο Moto G» μας αποκαλύπτει η Motorola σε teaser για εκδήλωση στις 13 Νοεμβρίου!

Το Moto G θα είναι το νέο smartphone της αμερικάνικης εταιρίας που θα συνοδεύει το Moto X με χαμηλότερη τιμή και πιστεύεται πως θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και ίσως στον υπόλοιπο κόσμο, σε αντίθεση με το X το οποίο το διαθέτει η εταιρία στην Αμερική αποκλειστικά. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του smartphone βρίσκουμε HD οθόνη 4,5-ιντσών με επικάλυψη Gorilla Glass και 329ppi, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 Pro στα 1,2GHz, 5-megapixel πίσω κάμερα με HD βίντεο και LED flash και 1,3-megapixel εμπρόσθια κάμερα, 8GB χωρητικότητα και 1950mAh μπαταρία. Το λειτουργικό του θα είναι το Android 4.3 Jelly Bean. Για τις συνδέσεις έχουμε WiFi, Bluetooth 4.0 και HSPA+.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για το Moto G. Την προηγούμενη φορά είχε διαρρεύσει φωτογραφία του Moto G αποκαλύπτοντας το σχήμα του, το γραφικό περιβάλλον και τα χρώματα. Η πρώτη αναφορά του είχε γίνει σαν σύνδεσμος στον επίσημο ιστότοπο της Motorola και τώρα έχουμε δεύτερη επίσημη επιβεβαίωση με τη παραπάνω εικόνα που ανέβηκε στο Twitter και την επίσημη ιστοσελίδα moto-g.com.

Όπως είπαμε και στην αρχή, το Motorola Moto G θα είναι ένα οικονομικότερο Moto X με κάποιους να πιστεύουν πως η τιμή θα κυμαίνεται στα 200€. Αν όντως είναι εκεί σίγουρα μιλάμε για το καλύτερο οικονομικό κινητό. Περισσότερα δεν γνωρίζουμε, οπότε υπομονή μέχρι την επόμενη Τετάρτη.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.