Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Moto G2, Ο Διάδοχος Του Moto G Αποκαλύπτεται

Moto G2 leak

Το Moto G είναι από τα πιο πετυχημένα smartphones της Motorola και σίγουρα επαναπροσδιορίζει αυτό που γνωρίζουμε ως «value for money» συσκευή. Με τόση επιτυχία, η εταιρία δεν θα μπορούσε να μην συνεχίσει και να μην βγάλει στην αγορά τον διάδοχό του. Έτσι, η Motorola, η θυγατρική εταιρία της Lenovo, ετοιμάζει και πρόκειται να ανακοινώσει το Moto G2 που διαδέχεται το περσινό Moto G και το Moto G με 4G LTE που είδαμε φέτος.

Το Moto G2 πιθανόν θα διαθέτει 4.5 ιντσών HD οθόνη (320 ppi), τετραπύρηνο επεξεργαστή (ARM v7), επεξεργαστή γραφικών Adreno 305, 8 megapixel κάμερα και υποδοχή για 2 SIM. Μπορεί η οθόνη και ο επεξεργαστής να έμειναν τα ίδια, αλλά οι πρώτες πληροφορίες ισχυρίζονται πως το κινητό θα κοστίζει περίπου $100-$130, αντί για $179 που κοστίζει η πρώτη γενιά. Θεωρητικά τα $100 μεταφράζονται σε €74 ($130=€96), αλλά στον κόσμο της Πληροφορικής το $1 σημαίνει €1, δηλαδή και στην Ελλάδα θα κοστίζει €100-€130.

Οι παραπάνω πληροφορίες μας έρχονται από την Ισπανία και το blog mallandonoandroid.com αλλά δεν αποκαλύπτουν πότε θα γίνει η ανακοίνωση του κινητού.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: