Το Moto X+1 Είναι Η Τελευταία Διαρροή Του @evleaks

Το Moto X+1 Είναι Η Τελευταία Διαρροή Του @evleaks

Motorola Moto X+1 @evleaks

Ο Evan Blass πίσω από το @evleaks έχει επίσημα αποσυρθεί από τον κόσμο των διαρροών και η τελευταία διαρροή είναι το επερχόμενο Moto X+1 από τη Motorola της Lenovo. Στις render εικόνες βλέπουμε κάθε λεπτομέρεια από το νέο κινητό της Motorola που ακολουθάει τη σχεδιαστική γραμμή του πρώτου X.

Η Motorola πρόκειται να παρουσιάσει το Moto X+1 στις 4 Σεπτεμβρίου μαζί με το ανανεωμένο G και κάποιες άλλες συσκευές. Το X+1 έχει αναβαθμιστεί σημαντικά στο εσωτερικό του. Στη λίστα των τεχνικών προδιαγραφών του βρίσκουμε 5,2 ιντσών full HD οθόνη, Qualcomm Snapdragon 800 chipset με τετραπύρηνο CPU στα 2.26GHz με 2GB RAM, 32GB επεκτάσιμη χωρητικότητα, 12 megapixel κάμερα, 5 megapixel εμπρόσθια κάμερα, WiFi, Bluetooth, NFC, 4G και μπαταρία 2900mAh. Για λειτουργικό έχουμε το Android 4.4.4 KitKat με μόνιμη αναγνώριση φωνητικών εντολών και εφαρμογές της Verizon, οι οποίες όμως θα μπορούν να αφαιρεθούν.

Εξωτερικά η εταιρία έχει δανειστεί στοιχεία από το Moto E και έτσι βρίσκουμε εμπρόσθιο ηχείο κάτω από την οθόνη. Στο πίσω μέρος έχει μεγαλύτερο αισθητήρα κάμερας, ενώ στα πλάγια ενισχύει το κινητό αλουμινένιο πλαίσιο. Από το λανσάρισμα του θα υπάρχει η επιλογή για ξύλινο κάλυμμα στο Moto Maker.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.