Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Motorola Ετοιμάζει Ένα Νέο Tablet

Motorola Xoom

Μετά την διαρροή των νέων Kindle Fire HD της Amazon μαθαίνουμε ότι και η Google / Motorola θέλει να φτιάξει το δικό της. Παλιά ξέραμε για τα Xoom όμως η εταιρία αποφάσισε να δώσε ένα τέλος στη σειρά, με το τελευταίο tablet να κυκλοφόρησε το 2011 με όνομα Xoom 2.

Μιλώντας στο Engadget, ο CEO της Motorola, Dennis Woodside, μίλησε για τα σχέδια της εταιρείας για το μέλλον, στα οποία περιλαμβάνεται ενημέρωση του smartphone Moto X, αλλά επίσης και ένα tablet. Ρωτώντας τον Woodside για αυτό, απάντησε «είναι κάτι που εργαζόμαστε σε αυτό, αλλά [δεν υπάρχει] τίποτα συγκεκριμένο να μιλήσουμε για αυτό τώρα.»

Ο κόσμος πιστεύει ότι το νέo Motorola θα είναι παραμετροποιήσιμο από τον χρήστη, όπως το AT&T Moto X μέσω του Moto Maker website. Ωστόσο κάτι τέτοιο θα απότρεπε την κυκλοφορία του έξω από τις ΗΠΑ, όπως γίνεται και με το Moto X. Μόλις έχουμε νεότερα και διαρροές για το νέο Moto tablet θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: