Το Motorola Moto G (2015) Θα Είναι Αδιάβροχο

Το Motorola Moto G (2015) Θα Είναι Αδιάβροχο

Η Motorola σε προγραμματισμένη εκδήλωση στις 28 Ιουλίου θα αποκαλύψει το Motorola Moto G (2015) το οποίο έχει ήδη αποκαλυφθεί πολλές φορές. Ήδη γνωρίζουμε ότι θα έρθει με οθόνη στις 4,97 ίντσες με ανάλυση 1280×720 pixels και με Snapdragon 410 chipset με τετραπύρηνο επεξεργαστή 64-bit χρονισμένο στα 1,36GHz, ο οποίος συνεργάζεται με την κάρτα γραφικών Adreno 306 και την 2GB μνήμη RAM. Θα έχει ακόμη 8GB επεκτάσιμη χωρητικότητα, 13MP κάμερα, 5MP εμπρόσθια κάμερα και 2470mAh μπαταρία. Το λειτουργικό του θα είναι το Android 5.1.1.

Τώρα, το Mobile Syrup αποκαλύπτει πως το νέο Moto G θα είναι αδιάβροχο. Τα παιδιά του blog είχαν στα χέρια τους ένα dummy μοντέλο του κινητού στου οποίου την οθόνη αναγράφονται τα βασικά χαρακτηριστικά. Έτσι βλέπουμε ότι πήρε τη πιστοποίηση IPx7, δηλαδή αντέχει στη σκόνη και μπορεί να βυθιστεί στο νερό έως 1 μέτρο για 30 λεπτά. Το τωρινό Moto G αντέχει σε σταγόνες νερού, αλλά δεν μπορείς να το βυθίσεις όπως το επερχόμενο.

Το dummy επαληθεύει επίσης τα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν διαρρεύσει -4G LTE συνδεσιμότητα, 13MP κύρια κάμερα, 5MP εμπρόσθια κάμερα, 2,470mAh μπαταρία, υποδοχή για microSD και τετραπύρηνος επεξεργαστής- αλλά και τον σχεδιασμό που είδαμε σε εικόνες Τύπου και βίντεο.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.