Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Διέρρευσαν Τα Χαρακτηριστικά Του Motorola Moto G

Motorola Moto G leak

Ένα tweet από το @evleaks αποκάλυψε το Motorola Moto G μαζί με τα κύρια χαρακτηριστικά του. Το G αναμένεται να είναι η οικονομικότερη έκδοση του Moto X αν και τα specs διαψεύδουν την ιδέα ότι αυτό πρόκειται να είναι ένα οικονομικό τηλέφωνο. Η 4,7-ιντσών οθόνη διαθέτει ανάλυση 720 x 1280, ο επεξεργαστής είναι ο τετραπύρηνος Qualcomm Snapdragon S4 Pro στα 1,5GHz, η κάμερα αποδίδει 8-megapixel, η μπαταρία προμηθεύεται από την LG και φτάνει τα 1950mAh και τέλος η χωρητικότητα είναι 8GB/16GB.

Στην Αμερική το Motorola Moto X κοστίζει πλέον $99,99 με μειωμένη τιμή σε συμβόλαιο 2 ετών. Το Moto G, ωστόσο, θα προσφέρεται δωρεάν από τους τοπικούς παρόχους σε συμβόλαιο 2 ετών. Η εικόνα δείχνει ένα κινητό παρόμοιο με το Moto X με διαφορές στην τοποθέτηση της εμπρόσθιας κάμερας και των αισθητήρων, καθώς και του ηχείου στο πίσω μέρος. Για να κόψει το κόστος η Motorola λογικά δεν θα το κατασκευάζει στις ΗΠΑ και δεν θα προσφέρει την επιλογή για σχεδίαση από τον πελάτη.

Στην Αμερική ένα τέτοιο κινητό δωρεάν με συμβόλαιο ακούγεται μια πολύ καλή πρόταση, ειδικά όταν στην ίδια ‘τιμή’ θα βρει το ‘γέρικο’ iPhone 4 και άλλα κινητά με χαμηλότερα χαρακτηριστικά. Στην Ελλάδα παρόλα αυτά δεν αναμένεται να έρθει.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: