Το Motorola Moto X (2015) Ποζάρει Στη Κάμερα

Το Motorola Moto X (2015) Ποζάρει Στη Κάμερα

Η Motorola στις 28 του μηνός θα μας παρουσιάσει νέα προϊόντα, και πιθανότατα μέσα σε αυτά βρίσκεται και το Motorola Moto X (2015) που μόλις διέρρευσε. Σε αντίθεση με το Motorola Moto G (2015) που έχει διαρρεύσει ολόκληρο, για το φετινό Moto X είχαμε δει μόνο μια μικρή εικόνα Τύπου που δεν μας έδειχνε και πολλά.

Οι πρώτες φωτογραφίες του που μόλις διέρρευσαν αποκαλύπτουν τα πάντα και μπορούμε ξεκάθαρα να δούμε πως είναι η κάθε γωνία του κινητού. Βλέπουμε επίσης ότι έχει μεταλλικό πλαίσιο σε ασημένιο ή χρυσό χρώμα και πλαστικό καπάκι στο πίσω μέρος που ‘βγαίνει’ σε διάφορα χρώματα. Λογικά ο χρήστης θα μπορεί να προσαρμόσει τα χρώματα του κινητού στα γούστα του με το Moto Maker (δυστυχώς είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ).

Να θυμίσουμε πως το Motorola Moto X (2015) ενσωματώνει 5,64-ιντσών οθόνη ανάλυσης 2560×1440 pixels, 4GB RAM, 32GB χωρητικότητα, Snapdragon 810 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 16-megapixels κάμερα, 5-megapixels εμπρόσθια κάμερα και USB Type-C θύρα. Λέγεται ότι θα υπάρχει και μια πιο μικρή έκδοση με 5.2-ιντσών οθόνη. Για λειτουργικό θα υπάρχει Android 5.1.1 Lollipop με 21GB ελεύθερα για το χρήστη.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.