Αποκαλύφθηκε Το Motorola Moto X (2015)

Αποκαλύφθηκε Το Motorola Moto X (2015)

Δεν είναι κρυφό ότι η Motorola ετοιμάζει το φετινό Moto X (2015) και τώρα μπορούμε να δούμε πως θα είναι το design του. Αρχικά είχε ανέβει ένα αμφισβητούμενο βίντεο στο YouTube από τον χρήστη ‘Total Tech’ και τώρα μια θολή και μικρή εικόνα από το αξιόπιστο @upleaks δημοσιεύτηκε στο Twitter επιβεβαιώνοντας το design που είδαμε στο προαναφερόμενο βίντεο.

Σε ότι αφορά τον σχεδιασμό του Motorola Moto X (2015), μπροστά εξακολουθούμε να βρίσκουμε τα διπλά ηχεία στο πάνω και κάτω μέρος του, ενώ στο πίσω, το κυκλικό flash έχει αντικατασταθεί από ένα ‘συμβατικό’ με δύο LED κάτω από τη κάμερα. Το σασί του φαίνεται να είναι μεταλλικό, με το καπάκι της μπαταρίας να βγαίνει σε διάφορα χρώματα και υλικά, όπως ξύλο στο βίντεο.

Περνώντας στο κομμάτι των χαρακτηριστικών, έχουμε 5,64-ιντσών οθόνη ανάλυσης 2560×1440 pixels (στο μοντέλο XT1542), 4GB RAM, 32GB χωρητικότητα, Snapdragon 810 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 16-megapixels κάμερα, 5-megapixels εμπρόσθια κάμερα και USB Type-C θύρα. Λέγεται ότι θα υπάρχει και μια πιο μικρή έκδοση με 5.2-ιντσών οθόνη. Για λειτουργικό θα υπάρχει Android 5.1.1 Lollipop με 21GB ελεύθερα για το χρήστη.

Μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε πότε θα ανακοινωθεί και πότε θα κυκλοφορήσει, και επίσης δεν είμαστε 100% σίγουροι για τα παραπάνω specs. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο με πρωταγωνιστή το επερχόμενο Moto X.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.