Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Motorola Moto X+1 Κάνει Τη Πρώτη Του Εμφάνιση Σε Βίντεο

Το Motorola Moto X+1 πρόκειται να γίνει η επόμενη ναυαρχίδα της Motorola και παρόλο που έχουν διαρρεύσει κάποια από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, δεν γνωρίζουμε ακόμα την εξωτερική του εμφάνιση. Μια πρώτη εντύπωση για την συσκευή, ωστόσο, μας δίνει βίντεο που διέρρευσε με πρωταγωνιστή το Moto X+1. Η συσκευή δεν διακρίνεται καθαρά, αφού βρίσκεται μέσα σε ένα διάφανο σακουλάκι για να προστατευτεί η ταυτότητα του ανθρώπου που το διέρρευσε.

Ο δημιουργός του βίντεο πρόσφερε $25,000 σε όποιον του φέρει ένα Motorola Moto X+1, μια προσφορά που δεν πέρασε απαρατήρητη από κάποιον τολμηρό υπάλληλο της εταιρίας. Στο βίντεο αναφέρεται ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα διαρρεύσει νέο βίντεο, όπου θα γίνεται η σύγκριση της συσκευής με τον προκάτοχό του Motorola Moto X.

Από όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το Moto X αναμένεται να έρθει με οθόνη μεγαλύτερη από 5 ίντσες ανάλυσης 1920 x 1080 pixels, τετραπύρηνο Snapdragon 800 επεξεργαστή, 2GB μνήμη RAM και χωρητικότητα 64GB, επεκτάσιμη με κάρτα microSD.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: