Η Motorola Θα Παρουσιάσει Νέο Smartphone Στις 13 Μαΐου

Η Motorola Θα Παρουσιάσει Νέο Smartphone Στις 13 Μαΐου

Ένα smartphone «φτιαγμένο για να διαρκεί, κοστολογημένο για όλους» θα παρουσιάσει η Motorola στις 13 Μαΐου του 2014, μια εταιρία που πλέον είναι στα χέρια της Lenovo. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Λονδίνο, λίγες ημέρες μετά τη παρουσίαση του Huawei Ascend P7 στο Παρίσι και λίγο πριν από την αποκάλυψη του LG G3 σε διάφορες χώρες.

Το τι θα δούμε εκείνη την ημέρα παραμένει σαφώς άγνωστο, αλλά υποψιαζόμαστε ή το Moto E ή το Moto X+1. Το πρώτο είναι ένα οικονομικό smartphone (με τιμή γύρω στα €100) με HD οθόνη 4.3 ιντσών, διπύρηνο στο 1.2 GHz επεξεργαστή με RAM 1 GB, 5 megapixel κάμερα, 4 GB χωρητικότητα, υποδοχή για δύο SIM, WiFi, Bluetooth, FM ραδιόφωνο, 1900 mAh μπαταρία και Android 4.4 KitKat λειτουργικό. Το μέγεθος του είναι στα 124.8 x 64.8 x 6.2 χιλιοστά.

Το Moto X+1 από την άλλη μεριά είναι η φετινή ναυαρχίδα της εταιρίας με 5.2 ιντσών full HD οθόνη, τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon 800 επεξεργαστή σττα 2.3 GHz με RAM 2 GB, 32 GB χωρητικότητα, 12 megapixel κάμερα με αυτόματη εστίαση και HDR, εμπρόσθια κάμερα 2MP με HD βίντεο και λειτουργικό σύστημα Android 4.4.3 KitKat.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.