Μotorola Project Ara: Το Συναρμολογούμενο Κινητό

Μotorola Project Ara: Το Συναρμολογούμενο Κινητό

Μotorola Project Ara

Η Motorola ανακοίνωσε ένα πολύ ενδιαφέρον εγχείρημα με όνομα Project Ara, όπου μπορείς να αναβαθμίσεις το υλικού του κινητού σου!

Με το Project Ara της Μotorola μπορείς να αποφασίσεις εσύ τι τεχνικά χαρακτηριστικά θα έχει το δικό σου κινητό, και φυσικά πόσο θα κοστίζει αναλόγως τα εξαρτήματα που έχεις επιλέξει. Και αν στο μέλλον αποφασίσεις να αναβαθμίσεις το κινητό θα μπορείς να αφαιρέσεις το παλιό κομμάτι-chip και να το αντικαταστήσεις με το νέο – όπως και στους κλασικούς desktop υπολογιστές.

Η Motorola σχεδιάζει το Ara εδώ και ένα χρόνο και τώρα ζητάει τη βοήθειά μας. Μπορείς να γραφτείς στο μηναίο ενημερωτικό δελτίο ώστε να ακολουθείς τις τελευταίες εξελίξεις ή να μοιράζεσαι τις ιδέες σου στη κοινότητα μέσω εφαρμογής για iOS και Android. Η αμερικάνικη εταιρία αναφέρει πως μπορείς να βάλεις «ένα νέο επεξεργαστή εφαρμογών, μια νέα οθόνη ή πληκτρολόγιο, μια εξτρά μπαταρία, ένα παλμικό οξύμετρο — ή κάτι που δεν μπορείς να σκεφτείς ακόμα!»

Σχεδιαστικά κάποιοι δεν θα βρουν το Μotorola Project Ara ελκυστικό, όμως είναι σίγουρα το κινητό του μέλλοντος και θα πρέπει να συμβιβαστούν αν είναι έτσι το τελικό μοντέλο. Παρακάτω είναι μερικές φωτογραφίες που μοιράστηκε η Motorla μαζί μας για να δούμε το πρωτότυπο. Σας αρέσει;

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.