Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Motorola Moto X Έρχεται Ευρώπη Με Υψηλή Τιμή

Η Motorola ανακοίνωσε πως το Moto X θα έρθει στην αγορά της Ευρώπης. Το smartphone θα πωλείται στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και τη Γερμανία από τις αρχές του Φεβρουαρίου.

Το Motorola Moto X παρόλο που στις ΗΠΑ διατίθεται στα $400, δεν θα είναι τόσο φθηνό στην Ευρώπη. Στο Ηνωμένο Βασίλειο θα πωλείται ξεκλείδωτο για $622 (£380), ενώ στη Γαλλία για $586 (€429). Υποθέτουμε ότι και στη Γερμανία θα έχει την ίδια τιμή, όπως επίσης και σε όσες χώρες θα κυκλοφορήσει αργότερα.

Πιστεύουμε ότι το Moto X θα τρέχει Android 4.4 KitKat όταν έρθει στην Ευρώπη τον επόμενο μήνα. Αυτό μαζί με μία οθόνη 4,7-ιντών 720p AMOLED οθόνη, Active Display, Touchless Control, LTE, Motorola X8 Mobile Computing System (συμπεριλαμβανομένου ενός διπύρηνου 1.7GHz Snapdragon επεξεργαστή), 10MP κάμερα, 2GB RAM, 16GB / 32GB χωρητικότητα και 2,200 mAh μπαταρία. Για στιγμής, δεν γνωρίζουμε αν το Moto Maker θα διατίθεται στους Ευρωπαίους. Όταν/Άμα έρθει Ελλάδα θα σας ενημερώσουμε.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: