Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Έρχονται Διαφημίσεις Από Την Mozilla Στον Firefox Browser

Η Mozilla ανακοίνωσε ότι σε λίγο καιρό θα έρθουν διαφημίσεις μέσα στον Firefox Browser. Οι διαφημίσεις θα εμφανίζονται στα tiles όταν ανοίγει ο χρήστης μια νέα καρτέλα και θα αποτελούν μέρος της πρωτοβουλίας “Directory Tiles”, όπως την ονομάζει η εταιρεία, για τους νέους χρήστες.

Βέβαια, η Mozilla θα βάλει κάποιον διαχωρισμό στις διαφημίσεις από τα υπόλοιπα tiles. Όσον αφορά το περιεχόμενο των διαφημιστικών tiles, η εταιρία ανέφερε ότι ορισμένα θα δείχνουν περιεχόμενο από το οικοσύστημα της Mozilla, άλλα θα είναι δημοφιλείς ιστοσελίδες ανάλογα την γεωγραφική περιοχή του χρήστη και κάποια θα είναι χορηγίες από επιλεγμένους συνεργάτες που υποστηρίζουν τα εγχειρήματα της Mozilla.

Η εταιρία στοχεύει το περιεχόμενο να μην είναι ενοχλητικό, αλλά αντιθέτως να δημιουργήσει μια ωραία εντύπωση στους χρήστες. Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα είναι πλήρως έτοιμο να εφαρμοστεί στον τελικό καταναλωτή.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: