Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Archos Παρουσιάζει Μια Νέα Σειρά Tablet Τα Neon 90, 97, 101

Η Archos μας παρουσίασε τρία tablet από την νέα της σειρά, με την ονομασία Neon. Και οι τρεις ταμπλέτες έρχονται με Αndroid 4.2 Jelly Bean και με τετραπύρηνους επεξεργαστές και αναμένεται να βρεθούν σύντομα στην αγορά σε προσιτές τιμές.

Archos 90 Neon. Πρόκειται για το πιο αδύναμο tablet της σειράς με οθόνη 9 ιντσών και ανάλυση 800 x 480. Ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,4GHz, 1GB μνήμη RAM, αποθηκευτικό χώρο 8GB με δυνατότητα επέκτασης με microSD, και WiFi. Έχει μια εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης VGA και τρέχει Αndroid 4.2 Jelly Bean.

Archos 97 Neon. Ένα tablet με καλύτερα χαρακτηριστικά από το πρώτο και με μεγαλύτερη οθόνη στις 9,7 ίντσες με ανάλυση 1024 x 768. Έρχεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1,6GHz, μνήμη RAM 1GB και αποθηκευτικό χώρο 8GB επεκτάσιμο με microSD. Φέρει δύο κάμερες, την εμπρόσθια σε ανάλυση VGA και την κύρια στα 2MP. Διαθέτει WiFi, WiFi Direct, miniHDMI και φοράει Αndroid 4.2 Jelly Bean.

Archos 101 Neon. Το μεγαλύτερο tablet της σειράς με οθόνη στις 10,1 ίντσες και ανάλυση 1024 x 600. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ωστόσο είναι ίδιο με το Archos 97 Neon, δηλαδή τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1,6GHz, μνήμη RAM 1GB, αποθηκευτικό χώρο 8GB επεκτάσιμο με microSD, κάμερα ανάλυσης VGA και Αndroid 4.2 Jelly Bean.

  • Σημείωση: Το Tech Community πλέον διαθέτει forums και μπορείς να γράφεις εδώ ό,τι θέλεις!

Μοιράσου το με τους φίλους σου: