Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Neptune Duo. Όταν Ένα Έξυπνο Βραχιόλι Αντικαθιστά Το Smartphone

Τα περισσότερα διάσημα έξυπνα ρολόγια και βραχιόλια χρειάζονται την άμεση υποστήριξη των smartphones για να είναι -πλήρως- λειτουργικά. Το γεγονός αυτό θέλει να αντιστρέψει μια εταιρία με την ονομασία Neptune και έτσι δημιούργησε το Neptune Duo, ένα έξυπνο βραχιόλι πλήρως αυτόνομα λειτουργικό, με το smarpthone να είναι απλά μια υποστηρικτική σε αυτό συσκευή.

Το βραχιόλι που αντικαθιστά πλήρως το smartphone ονομάζεται Neptune Hub, και όπως καταλαβαίνετε, ο χρήστης πραγματοποιεί μέσω αυτού οποιαδήποτε λειτουργία θα έκανε στο κινητό του τηλέφωνο. Η βοηθητική συσκευή φέρει την ονομασία Neptune Pocket και ουσιαστικά κάνει την δουλειά μιας οθόνης που την χρησιμοποιεί ο χρήστης για να επεξεργάζεται το περιεχόμενο με μεγαλύτερη άνεση.

Το Neptune Hub διαθέτει μία μικρή οθόνη των 2,4 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή, 64GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, ασφαλώς σύνδεση WiFi, 4G LTE, GPS και NFC, ενώ το λογισμικό του βασίζεται στο Android 5.0 Lolipop. Θα κυκλοφορήσει σε τρία μεγέθη, μικρό, μεσαίο και μεγάλο.

Το Neptune Pocket είναι μία οθόνη 5,0 ιντσών με ανάλυση 720p, διαθέτει μια κύρια κάμερα στα 8MP με LED φλας, στο μπροστινό μέρος μια κάμερα 2MP και η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 2800mAh.

Τώρα όσον αφορά την τιμή του, η εταιρία μας πληροφορεί ότι ο χρήστης θα πρέπει να δαπανήσει για την απόκτηση των δυο αυτών συσκευών 798 δολάρια, με συμπεριλαμβανομένα τα έξοδα αποστολής, ενώ υπάρχει και δεύτερος τρόπος αγοράς με αρχική προκαταβολή 119 δολάρια και αργότερα κατά την αποστολή άλλα $399, έτσι ουσιαστικά η εταιρία σου κάνει έκπτωση 200 δολαρίων.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: