Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Netflix: «Το Spotify της τηλεόρασης» ήρθε Ελλάδα και Κύπρο

Το Netflix, η αγαπημένη υπηρεσία όσων βλέπουν τηλεοπτικές σειρές στο εξωτερικό, έγινε επιτέλους διαθέσιμη και στην Ελλάδα. Η ανακοίνωση έγινε στα πλαίσια της έκθεσης CES 2016 στο Λας Βέγκας όπου είδαμε πολλούς νέους υπολογιστές, τηλεοράσεις και gadgets.

Το Netflix θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως «το Spotify της τηλεόρασης» επειδή με ένα μικρό ποσό κάθε μήνα μπορούμε να δούμε όσες σειρές και ταινίες θέλουμε χωρίς περιορισμό. Οι σειρές αυτές περιλαμβάνουν τις μεγαλύτερες, καθώς και σειρές του ίδιου του Netflix. Ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει και τους υπότιτλους, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν ελληνικοί.

Η υπηρεσία κοστίζει €7,99 και προσφέρει προβολή σε μία οθόνη-συσκευή σε ποιότητα SD. Όσοι θέλουν ποιότητα HD και να βλέπουν σε δύο οθόνες ταυτόχρονα πρέπει να πληρώνουν €9,99 και οι απαιτητικοί που θέλουν Ultra HD ποιότητα και ταυτόχρονη προβολή σε έως τέσσερις οθόνες θα πρέπει να πληρώνουν €11,99 κάθε μήνα.

Το Netflix έγινε διαθέσιμο σε 130 χώρες παγκοσμίως, όμως στη Κίνα όχι ακόμα (η εταιρία συνεχίζει τις προσπάθειες να το λανσάρει), και όχι στις Κριμαία, Βόρεια Κορέα και Συρία λόγω των περιορισμών της κυβέρνησης των ΗΠΑ για τις αμερικανικές επιχειρήσεις. Μπορείτε να δείτε τις χώρες στη σχετική λίστα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: