Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2010

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2010.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Acer, Νέο κινητό με οθόνη 4.8 ίντσες αποκαλύφθηκε


Η Acer αποφάσισε να μας δώσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός νέου της έξυπνου κινητού, του οποίου το όνομα δεν το γνωρίζουμε. Τα χαρακτηριστικά του όμως είναι αρκετά εντυπωσιακά.

Αυτό το νέο αυτό Acer smartphone θα διαθέτει οθόνη αφής 4.8 ιντσών με ανάλυση 1024 x 480 pixels, το οποίο το κάνει το κινητό με τη μεγαλύτερη ανάλυση, και σύμφωνα με την εταιρία η οθόνη είναι 100 τοις εκατό κινητό και 100 τοις εκατό tablet.

Τα άλλα του χαρακτηριστικά είναι επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon στο 1 GHz, φωτογραφική μηχανή 8 Megapixel με φλας και αυτόματη εστίαση, εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 1.3 MP για βίντεο-κλήσεις, Adobe Flash 10.1 υποστήριξη, DLNA streaming, 802.11 b/g/n WiFi, Bluetooth 3.0, 6 axis, γυροσκόπιο και τη τεχνολογία Dolby Mobile για άψογο ήχο.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2011 με το Android Gingerbread.

Πηγή: Android Community

Μοιράσου το με τους φίλους σου: