Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Apple Watch 2: Θα Διαθέτει FaceTime Κάμερα Και Ανεξαρτησία Από Το iPhone

Σαφώς και δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το λανσάρισμα του Apple Watch, ωστόσο οι πληροφορίες για το δεύτερης γενιάς μοντέλο του ρολογιού που θα παρουσιαστεί το 2016, ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο. Το Apple Watch 2 λοιπόν θα είναι αρκετά πιο βελτιωμένο με τα νέα κύρια χαρακτηριστικά που θα διαθέτει να είναι η κάμερα FaceTime και η μεγαλύτερη ανεξαρτησία από το iPhone.

Αρχίζοντας λοιπόν από την κάμερα, πρέπει να πούμε ότι η εταιρία θα την τοποθετήσει στο πάνω περιθώριο του ρολογιού με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να πραγματοποιεί βίντεο-κλήσεις. Επίσης, το έξυπνο ρολόι θα ενσωματώνει ένα νέο wireless chip το οποίο θα προσφέρει, όπως αναφέραμε, μεγαλύτερη ανεξαρτησία από το iPhone – ανεξαρτησία που αφορά λειτουργίες όπως μηνύματα, email και λοιπές ειδοποιήσεις. Στο τωρινό μοντέλο απαιτείται σύνδεση με το κινητό τηλέφωνο για αυτά. Επιπλέον, θα διαθέτει την τεχνολογία Find My Watch, η οποία όπως μαρτυρά η ονομασία της, θα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να βρίσκει το Apple Watch όταν αυτό είναι συνδεδεμένο με δίκτυο Wi-Fi.

Τέλος, η Apple θα προσθέσει πέραν των τριών διαθέσιμων μοντέλων, νέες εκδόσεις οι οποίες θα είναι κατασκευασμένες από υλικά όπως τιτάνιο, βολφράμιο, παλλάδιο ή πλατίνα, τα οποία όπως καταλαβαίνετε θα εκτοξεύσουν τη τιμή του ρολογιού.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: