Η Dell παρουσιάζει το ultra-mobile XPS 13 και το πανίσχυρο XPS 15 laptop

Η Dell παρουσιάζει το ultra-mobile XPS 13 και το πανίσχυρο XPS 15 laptop

Η Dell ανακοίνωσε νέα προηγμένα συστήματα για τη βραβευμένη της σειρά XPS, στην οποία περιλαμβάνονται το ultra-mobile XPS 13 notebook και το πανίσχυρο XPS 15 laptop. Συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας XPS σε συστήματα ανώτερης αισθητικής και λειτουργικότητας, οι ανανεωμένες προτάσεις έχουν στόχο να προσφέρουν τις καλύτερες επιλογές laptops για τους καταναλωτές, αξιοποιώντας την ισχύ των επεξεργαστών 6ης γενιάς Intel Core, αλλά και προηγμένου hardware, οδηγώντας σε μια βελτιωμένη εμπειρία των Windows 10.

«Όταν στο πλαίσιο της έκθεσης CES 2015, τα αποκαλυπτήρια του μικρότερου laptop στον κόσμο – του XPS 13 με την αποκλειστική οθόνη μας InfinityEdge – το κοινό εκτίμησε τις καινοτομίες της Dell, όσο σε κανέναν άλλο κατασκευαστή φορητών συστημάτων,» δήλωσε ο Frank Azor, general manager των συστημάτων Dell XPS. «Σήμερα επισφραγίζουμε την προσήλωσή μας στη σχεδιαστική καινοτομία, προσφέροντας την πλέον προηγμένη σειρά XPS που έχουμε κυκλοφορήσει.»

Η νέα σειρά συστημάτων XPS εγκαινιάζει πολλαπλές «πρωτιές» στις αντίστοιχες προϊοντικές κατηγορίες – από επαναστατικά form factors, εντυπωσιακές οθόνες, υψηλή ενεργειακή αυτονομία και ακόμη περισσότερα – μένοντας πιστή στην παράδοση να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία computing. Τα XPS 13 και 15 διαθέτουν ανώτερης ποιότητας και πολύ χαμηλούς βάρους υλικά, όπως ανθρακονήματα και κατεργασμένο αλουμίνιο, ενώ όλη η σειρά XPS διαθέτει επιλογές για επίστρωση οθόνης Corning® Gorilla® Glass NBT™, όσον αφορά στα μοντέλα με υποστήριξη αφής. Οι εξαιρετικές οθόνες διαθέτουν υψηλή ευκρίνεια και ακρίβεια στην απόδοση χρωμάτων, ενώ οι νεότεροι επεξεργαστές και υποσυστήματα γραφικών, προσφέρουν τη βέλτιστη σχέση απόδοσης, φορητότητας και αξιοπιστίας.

Χρησιμοποιώντας στοιχεία από τη σειρά Latitude, τα XPS laptops προσφέρουν ανώτερα επίπεδα διαχειρισιμότητας, ενώ διαθέτουν κορυφαία χαρακτηριστικά ασφαλείας για την κατηγορία τους. Το νέο  χαρτοφυλάκιο XPS απευθύνεται σε απαιτητικούς καταναλωτές, για εργασία αλλά και διασκέδαση, με χαρακτηριστικά όπως τεχνολογία Thunderbolt™ 3, που επιτρέπει docking με ένα καλώδιο και μέχρι και 8πλάσια ταχύτητα σύνδεσης από το USB 3.0, καθώς και δυνατότητα σύνδεσης με το σύστημα Latitude docking (θα είναι διαθέσιμο μέσα στο 2016). Επιπλέον, τα XPS laptops συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πλέον φιλικά προς το περιβάλλον συστήματα της Dell, σχεδιασμένα με επιλεγμένα υλικά και προσφερόμενα μέσα σε συσκευασίες ανακυκλώσιμες και κατάλληλες για κομποστοποίηση, βάζοντας στο επίκεντρο τη φροντίδα για το περιβάλλον.

  • XPS 13 – Προερχόμενο από ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο στην έκθεση CES 2015, το βραβευμένο XPS 13 έρχεται πλέον εφοδιασμένο με επεξεργαστές και γραφικά 6ης γενιάς Intel Core, μεγαλύτερη μνήμη και αποθηκευτικό χώρο (μέχρι και 1TB PCIe SSD και 16GB RAM,) και Thunderbolt™ 3. Το XPS 13 συνεχίζει να εντυπωσιάζει, διατηρώντας τον τίτλο του μικρότερου  laptop 13 ιντσών στον κόσμο, ενώ πλέον είναι και το πρώτο με, πρακτικά χωρίς περιθώρια, οθόνη InfinityEdge. Προσφέρει αυτονομία 18 ωρών και 14 λεπτών με την οθόνη FHD, η οποία είναι η ανώτερη δυνατή ανάλυση σήμερα, σε laptop 13 ιντσών.
  • XPS 15 – Η σειρά XPS προσφέρει μέγιστη απόδοση σε δυναμικά form factors, και το XPS 15 πιστοποιεί απολύτως τη συγκεκριμένη σχεδιαστική φιλοσοφία. Με την επιτυχία του XPS 13, η Dell προσφέρει την πρώτη, πρακτικά χωρίς περιθώρια, οθόνη InfinityEdge και σε ένα laptop 15 ιντσών, καθιστώντας το, το μικρότερο laptop της κατηγορίας στον κόσμο. Με πάχος μόλις 11-17mm  και βάρος που ξεκινά από τα 1,78kg με μπαταρία 56Whr, SSD δίσκο και επιλογή οθόνης χωρίς τεχνολογία αφής, το XPS 15 είναι, το μικρότερο laptop υψηλής απόδοσης στην κατηγορία των 15 ιντσών. Το XPS 15 διαθέτει επιλογή για μια εντυπωσιακή οθόνη UltraSharp™ 4K Ultra HD (3840 x 2160) και την μόνη οθόνη που προσφέρει 100% κάλυψη Adobe RGB σε laptop. Προσφέροντας κορυφαία απόδοση σε φορητό, υποστηρίζεται από επεξεργαστές 6ης γενιάς Intel Core (μέχρι και i7 Quad Core), γραφικά NVIDIA GeForce® GTX™ 960M (2GB GDDR5), υψηλής απόδοσης μνήμης μέχρι και 16GB στα 2133 MHz, μέχρι και 1TB hard drive ή 1TB PCIe SSD, και Thunderbolt™ 3. Επιπροσθέτως, η ενεργειακή αυτονομία του XPS 15 αγγίζει τις 17 ώρες με οθόνη FHD, μπαταρία 84WHr και δίσκο SSD. Για χρήστες με υψηλές απαιτήσεις, οι οποίοι χρησιμοποιούν βαριές εφαρμογές, το XPS 15 είναι ένα πραγματικό «τέρας» επιδόσεων σε εφαρμογές multimedia.

Ακόμη μεγαλύτερη φορητότητα και απόδοση, χάρη στα Dell XPS Essential Accessories
Τα νέα, ειδικά αξεσουάρ που συγκαταλέγονται στο χαρτοφυλάκιο XPS, προσφέρουν ακόμη περισσότερη ισχύ, αυτονομία, ευελιξία σύνδεσης και καλύτερο επίπεδο ασφάλειας και παραγωγικότητας, είτε εν κινήσει ή στο γραφείο:

  • Dell Dock – WD15: τροφοδοτεί και συνδέει τα XPS laptops μέχρι και σε δύο Full HD displays και πέντε ακόμη περιφερειακές συσκευές και αναβαθμίζει την απόδοση απεικόνισης, με ένα USB Type-C καλώδιο, που παρέχει τροφοδοσία, Ethernet, ήχο, USB και εικόνα. Η διάθεσή του θα ξεκινήσει το 2016.
  • Dell Power Companion: τροφοδοτεί και συνδέει τα XPS laptops μαζί με κινητά και tablets, εν κινήσει. Το Dell Power Companion  προσφέρει ισχύ μπαταρίας 12.000 mAh για το XPS 13, 18.000 mAh για το XPS 15. Επεκτείνει την αυτονομία του XPS 13 για μέχρι και 10 επιπλέον ώρες και την αντίστοιχη του XPS 15 για εννέα επιπλέον ώρες.
  • Dell Premier Sleeve: Διατηρεί τα XPS 13 και 15 προστατευμένα, χάρη σε ένα κομψό, ειδικό περίβλημα, μέσα ή έξω από τη θήκη. (S για το XPS 13, M για το XPS 15).
  • Dell Adapter – USB Type-C σε HDMI/VGA/Ethernet/USB 3.0: Συνδέει το XPS με πολλαπλές συσκευές – projectors, τηλεοράσεις, οθόνες και Ethernet, με ένα καλώδιο. Αναμένεται σύντομα η διάθεσή του.
  • Dell Bluetooth Mouse – WM615: Συνδυάζει υψηλή απόδοση και προηγμένη σχεδίαση, άνεση και μέγιστη φορητότητα και μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα εν κινήσει.

Ο απόλυτος συνδυασμός – Dell και Windows 10

Η Dell και η Microsoft απολαμβάνουν μια μακροχρόνια συνεργασία, η οποία έχει βάθος πάνω από 2 δεκαετίες. Από κοινού, έχουν καταφέρει να διαμορφώσουν τη μοντέρνα εποχή για τους υπολογιστές και τώρα την επαναπροσδιορίζουν, συνδυάζοντας τα Windows 10 με το hardware της Dell.

Ήδη από το 2013, οι μηχανικοί της Dell και της Microsoft ξεκίνησαν την ανάπτυξη των νέων χαρακτηριστικών των Windows 10, για να προσφέρουν στους καταναλωτές νέα συστήματα εκπληκτικής σχεδίασης από τη Dell, λύσεις σε συστήματα PC ακριβώς όπως αυτά που ανακοινώνονται εδώ. Οι τελευταίας τεχνολογίας συσκευές XPS έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα παραμέτρους όπως τα premium χαρακτηριστικά ήχου της Dell, βελτιώσεις ομιλίας, επιπέδου studio, χάρη στο Waves MaxxAudio® Pro, το οποίο καθιστά ευκολότερη και πιο άνετη την επικοινωνία με την Cortana, την προσωπική, εικονική βοηθό του χρήστη.

«Δουλέψαμε εντατικά με τη Dell τα τελευταία χρόνια για να διασφαλίσουμε ότι οι χρήστες θα έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία με τις συσκευές Windows 10 της Dell,» ανέφερε ο Yusuf Mehdi, Corporate Vice President, Windows and Devices Group, Microsoft. «Είτε πρόκειται για δουλειά ή διασκέδαση,στο σπίτι ή εν κινήσει, το νέο χαρτοφυλάκιο XPS διαθέτει πρωτοποριακές συσκευές, φτιαγμένες για να αναδείξουν τα καλύτερα στοιχεία των Windows 10, προσφέροντας στους χρήστες την ελευθερία επιλογής, που εξυπηρετεί κατά καλύτερο τρόπο το δικό τους στυλ και τους επιτρέπει να πραγματοποιούν ακόμη περισσότερα.»

Μεγιστοποιώντας την αξία των προϊόντων τεχνολογίας, με Υπηρεσίες και Τεχνική Υποστήριξη Dell
Οι πελάτες της Dell αξιοποιούν στο μέγιστο βαθμό τα προϊόντα τεχνολογίας, χάρη στις προληπτικές υπηρεσίες υποστήριξης της Dell. Με την τεχνολογία SupportAssist,  από το πρόγραμμα Dell ProSupport Plus για PCs και Tablets, για επαγγελματικά περιβάλλοντα,  διασφαλίζουν τη συνδεσιμότητα και παραγωγικότητά τους, παρέχοντας το μέγιστο δυνατό επίπεδο υποστήριξης, με ελάχιστες ενέργειες εκ μέρους του πελάτη. Το ProSupport Plus για PCs και tablets αποτελεί τη μοναδική υπηρεσία υποστήριξης, η οποία συνδυάζει προληπτική και προγνωστική παρακολούθηση για αυτόματη πρόληψη δυσλειτουργιών και επίλυσή τουςi] με πρόσβαση κατά προτεραιότητα σε τεχνική υποστήριξη από ειδικούς και επιδιόρθωση ζημιών από ατυχήματα με εξυπηρέτηση την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη.

Διαθεσιμότητα
Τα νέα συστήματα της οικογένειας XPS είναι άμεσα διαθέσιμα και στην Ελλάδα.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.