Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

iPad Air Plus: Διέρρευσαν Νέες Πληροφορίες Για Το 12-Ιντσο iPad

iPad Air Plus schematics leak

Εδώ καιρό ακούμε φήμες για το μεγάλο iPad Pro, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες το όνομά του θα είναι iPad Air Plus. Προφανέστατα η Apple θα ονομάσει το μεγάλο iPad «Plus» σαν το μεγάλο iPhone 6, και θα δώσει στη νέα συσκευή τον ίδιο σχεδιασμό με αυτόν που έχουμε συνηθίσει από το 2010 στα tablets της εταιρίας. Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από το ιαπωνικό περιοδικό Mac Fan για τους φίλους της Apple.

Οι πληροφορίες συνοδεύονται και από τις σχηματικές αναπαραστάσεις του iPad Air Plus. Βλέπουμε ότι στο πάνω και το κάτω μέρος του iPad υπάρχουν ηχεία (στερεοφωνικά) και τα κλασικά κουμπιά των iPad στις συνηθισμένες θέσεις τους. Οι διαστάσεις του είναι 305,31 x 220,8 x 7 χιλιοστά, κάτι που σημαίνει ότι η οθόνη έχει διαγώνιο 12,2-ίντσες. Ο επεξεργαστής του θα είναι ο νέος Apple A9.

Στο ίδιο περιοδικό αναφέρουν πως το iPad Mini 4 θα κυκλοφορήσει με λεπτότερο σώμα, με χαρακτηριστικά παρόμοια με του iPad Air 2 και φυσικά θα αντικαταστήσει τα iPad Mini και iPad Mini 3. Οι Ιάπωνες αναφέρουν ότι το Air Plus θα κυκλοφορήσει τη περίοδο Απρίλιος – Ιούνιος, οπότε και το Mini 4 ίσως κυκλοφορήσει τότε.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: