Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Με Νέο Γραφικό Περιβάλλον Και Σύστημα Συγχρονισμού To Firefox 29

Η έκδοση 29 για το Firefox είναι γεγονός. Η νέα έκδοση δεν φέρνει απλά νέες ενημερώσεις ή μικροπροσθίκες στον browser της Mozilla, αλλά είναι μια σοβαρή αναβάθμιση που φέρνει ένα νέο γραφικό περιβάλλον και σύστημα συγχρονισμού. Η νέα εμφάνιση λοιπόν, είναι πιο ευχάριστη και εύχρηστη, ενώ ο νέος σχεδιασμός γίνεται περισσότερο αντιληπτός στην μορφή των καρτελών. Η Mozilla επιδίωξε την άνεση στις ενέργειες του χρήστη και έτσι πρόσθεσε το μενού ρυθμίσεων επάνω δεξιά αντικαθιστώντας το κουμπί “Firefox”.

Το συγκεκριμένο μενού είναι όντως πρακτικό. Ανοίγοντάς το, ο χρήστης βλέπει όλες τις επιλογές του browser υπό μορφή εικονιδίων όπως την νέα ιδιωτική περιήγηση, την αποθήκευση και εκτύπωση της ιστοσελίδας και άλλες ρυθμίσεις. Μια ακόμα προσθήκη επίσης, είναι το σύστημα συγχρονισμού με το οποίο ο χρήστης, βάζοντας το email του μπορεί να πραγματοποιήσει συγχρονισμό του browser ανεξαρτήτως πλατφόρμας. Τέλος υπάρχει το Gamepad API, δηλαδή η υποστήριξη χειριστηρίου σε παιχνίδια ιστοσελίδων.

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να το κατεβάσετε από τα παρακάτω links, ανάλογα την έκδοση που θέλετε.

Firefox 29 για Windows Αγγλική έκδοση – Ελληνική έκδοση
Firefox 29 για OS X Αγγλική έκδοση – Ελληνική έκδοση
Firefox 29 για Linux Αγγλική έκδοση – Ελληνική έκδοση

Μοιράσου το με τους φίλους σου: