Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το HTC One Max Σε 13 Φωτογραφίες, Σύγκριση Με Το Galaxy Note

HTC One Max leak

Άλλη μια μέρα, άλλες 10 φωτογραφίες του HTC One Max! Το phablet της HTC ποζάρει σε 13 φωτογραφίες, και σε μία από αυτές βρίσκεται δίπλα στα Galaxy Note ώστε να δούμε την διαφορά στα μεγέθη.

Οι φωτογραφίες για άλλη μια φορά προέρχονται από τη Κίνα, και για αυτό θα δεις να υπάρχει ανοιχτό το πίσω καπάκι σε μία από αυτές. Όπως και το κινέζικο HTC One, έτσι και το HTC One Max θα έχει υποδοχή για microSD και το πίσω μέρος θα είναι από πλαστικό ώστε να αφαιρείται και ο χρήστης να έχει πρόσβαση στις υποδοχές. Αυτό γίνεται επειδή σύμφωνα με την HTC οι κεραίες στη Κίνα είναι μικρότερες και για αυτό βρήκαν χώρο να χωρέσουν και άλλα πράγματα.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του One Max έχουμε τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1,7GHz με 2GB RAM και 16GB χωρητικότητα, καθώς και 5,9-ιντσών οθόνη. Στο πίσω μέρος του κινητού, κάτω από τη κάμερα, υπάρχει αισθητήρας αναγνώρισης δαχτυλικών Το κινητό αναμένεται να παρουσιαστεί και να λανσαριστεί στους επόμενους μήνες του 2013.

Πηγές: 1, 2

Μοιράσου το με τους φίλους σου: