Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Νέο iPad Air Θα Διαθέτει A8 Επεξεργαστή Και TouchID

iPad Air

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Apple θα ανανεώσει τη σειρά με τα iPad της αλλά όπως φαίνεται τα καινούργια iPad Air δεν θα έχουν τεράστιες διαφορές. Η Apple σύμφωνα με τις φήμες θα κάνει τις συνηθισμένες αναβαθμίσεις στον επεξεργαστή και τη κάμερα.

Αν η φημολογία είναι σωστή, η LG έχει αναλάβει να παράγει τις οθόνες των νέων tablets ξεκινώντας από τον Ιούνιο και αργότερα θα βοηθήσουν και οι Samsung και Sharp. Στο πίσω μέρος του iPad θα τοποθετηθεί η ίδια 8 megapixel κάμερα με του iPhone 5s η οποία θα έχει μεγαλύτερο αισθητήρα για βελτιωμένες λήψεις σε χαμηλό φωτισμό και χάρη στο iOS 8 θα υποστηρίζει τα χαρακτηριστικά πανοραμικής λήψης και time-lapse. Στο εσωτερικό θα βρούμε τον A8 επεξεργαστή για καλύτερη απόδοση και βελτιωμένη αυτονομία.

Πέρα από τις παραπάνω αναβαθμίσεις, η Apple θα προσθέσει και τον αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων TouchID που μάθαμε στο τελευταίο iPhone. Με αυτό οι χρήστες θα μπορούν να ξεκλειδώνουν το tablet τους και να εκμεταλλευτούν τις νέες δυνατότητες του TouchID με την άφιξη του iOS 8.

Τις ίδιες αλλαγές θα υποστεί και το μικρό iPad mini. Το πότε όμως θα ανακοινωθούν και θα κυκλοφορήσουν ακόμα παραμένει άγνωστο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: