Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Ανακοινώνονται Τα Νέα iPad Στις 21 Οκτωβρίου;

iPad Air - iPad mini 2

Λίγες μέρες πριν, η Apple παρουσίασε επίσημα τα νέα iPhone 6, iPhone 6 Plus και το πρώτο της έξυπνο ρολόι Apple Watch. Τελευταίες πληροφορίες θέλουν την αμερικάνικη εταιρία να παρουσιάζει και τα νέα της iPad σύντομα, στις 21 Οκτωβρίου, γεγονός που δεν αποτελεί έκπληξη καθώς η εταιρία μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να επιλέγει αυτές τις μέρες για την ανακοίνωση των νέων της tablets.

Η Apple λοιπόν σκοπεύει να μας παρουσιάσει τα φετινά iPad Air και iPad mini, που μπορεί να μην έχουν κάποια ιδιαίτερη διαφορά από τα προηγούμενα όσον αφορά τον σχεδιασμό τους, έρχονται όμως ανανεωμένα εσωτερικά. Η εταιρία σκοπεύει να τοποθετήσει στο κεντρικό κουμπί των tablets τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος Touch ID, ενώ φημολογείται ότι θα ενσωματώνουν τον νέο επεξεργαστή A8.

Επίσης, την ίδια μέρα η Apple σκοπεύει να ανακοινώσει την διαθεσιμότητα του OS X 10.10 Yosemite που ανακοινώθηκε μαζί με το iOS 8 τον Ιούνιο, όταν τότε ήταν σε δοκιμαστική μορφή.

Πηγή: The Daily Dot

Μοιράσου το με τους φίλους σου: