Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

LG G4: Φωτογραφίες Απεικονίζουν Όλες Τις Πλευρές Του

Η νέα ναυαρχίδα της κορεάτικης εταιρίας LG G4 δεν θα αργήσει να παρουσιαστεί επίσημα, ωστόσο μπορούμε να έχουμε μια ιδέα για την εμφάνισή του από τις εικόνες που αποκαλύφθηκαν. Η δημοσίευση πραγματοποιήθηκε από το γαλλικό Nowhereelse το οποίο έχει αποδειχθεί αρκετά αξιόπιστο και έτσι η τελική μορφή της συσκευής δεν θα έχει μεγάλες διαφορές από αυτό που βλέπουμε.

Το LG G4 σχεδιαστικά δεν έχει να αναδείξει κάτι καινούριο, αφού οι διαφορές από τον προκάτοχό της είναι λίγες. Στο πίσω μέρος βλέπουμε τον φακό της κάμερας που έχει μεγαλώσει σε όγκο και ίσως προεξέχει λίγο, ενώ παρατηρούμε επίσης τον κυρτό σχεδιασμό του ο οποίος φυσικά δεν είναι τόσο έντονος συγκριτικά με το LG G Flex 2.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, φημολογείται ότι θα διαθέτει QHD οθόνη, chipset Snapdragon 810, κύρια κάμερα 20MP, εμπρόσθια 5MP και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Αναμένεται να παρουσιαστεί Απρίλιο ή Μάιο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: