Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Εντοπίστηκε Ένα Νέο Μεσαίας Κατηγορίας HTC Desire Σε Κόκκινο Χρώμα

Ένα δημοσίευμα στον κινέζικο Τύπο δείχνει ένα νέο HTC Desire σε κόκκινο χρώμα το οποίο πιστεύεται πως είναι ένα κινητό με Android μεσαίας κατηγορίας. Το συγκεκριμένο smartphone αναμένεται να λανσαριστεί την περίοδο Μάρτιος-Απρίλιος με τιμή 2000 yuan ($330 USD). Στα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε μια μεγάλη οθόνη 5-ιντσών και στον επεξεργαστή κάποιον Snapdragon.

Η πρόεδρος της εταιρίας, Cher Wang, χαρακτήρισε το τρίτο τρίμηνο του προηγούμενου έτους ‘σκληρό’ και το 2014 αναμένεται να φέρει την επιστροφή της HTC. Δεδομένου ότι η HTC είχε αναφέρει παλιότερα πως έχει πρόβλημα στα μοντέλα που προορίζονται για οικονομικά και μεσαίας κατηγορίας, το νέο αυτό κόκκινο μοντέλο της σειράς HTC Desire ίσως είναι η λύση της εταιρίας στη μεσαία γραμμή.

Αν και δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι θα φέρει το συγκεκριμένο μοντέλο και πως ακριβώς λέγεται, κάποιοι νομίζουν ότι πρόκειται για το D310w που διέρρευσε πρόσφατα. Αυτό θα κυκλοφορήσει στη Κίνα ως HTC V1 σαν προσιτό smartphone με 512MB μνήμη RAM.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: