Το Νέο Nexus 7 Έρχεται Στην Ελλάδα Με 249€

Το Android Κατακτάει Την Αγορά Των Tablet

Google Nexus 7 2nd gen hands-on

Η Westnet Distribution ανακοίνωσε ότι θα φέρει στην Ελλάδα το νέο Nexus 7 2ης γενιάς, και όσοι ήταν στην ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη μπόρεσαν να το δουν πρώτοι.

Η εταιρία ενημερώνει πως το tablet της Google και της Asus θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά με προτεινόμενη λιανική τιμή 249€ για την έκδοση των 16GB Wi-Fi και 379€ για τη έκδοση των 32GB Wi-Fi & 4G. Από τις 20 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στα ράφια μεγάλων καταστημάτων για να το αγοράσουν οι ενδιαφερόμενοι. Η τιμή του πάντως είναι αρκετά καλή και δεν διαφέρει πολύ από αυτή που το πουλάει η Google μέσω του Play Store.

Ενδιαφέρεστε να το αγοράσετε;

Δελτίο Τύπου

Η Westnet Distribution Α.Ε., μέλος του Ομίλου εταιρειών του Π. Γερμανού, Olympia Development, πρωτοπορεί και πάλι φέρνοντας αποκλειστικά στην ελληνική αγορά το νέο Google Nexus 7 by ASUS. Μάλιστα, οι επισκέπτες της ΔΕΘ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι τη συσκευή και να παρακολουθήσουν σχετική παρουσίαση του προϊόντος από την ομάδα Google Developers Group Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Ανταποκρινόμενη στην τεράστια αποδοχή που γνώρισε το Google Nexus 7 by ASUS με χιλιάδες πωλήσεις στην ελληνική αγορά , 7 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως και συνεχείς διακρίσεις (Tablet of the year & Best Mobile Tablet) η Google σε συνεργασία με την ASUS προχώρησε ένα βήμα περαιτέρω αναβαθμίζοντας τα χαρακτηριστικά του δημοφιλούς tablet. H Westnet το φέρνει στους Έλληνες λάτρεις της τεχνολογίας στις 20 Σεπτεμβρίου, λίγες εβδομάδες μόνο μετά το παγκόσμιο λανσάρισμά του.

Το νέο Google Nexus 7 by ASUS διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android Jelly Bean 4.3 και επεξεργαστή Quad-Core Qualcomm Snapdragon S4 Pro 8064 (1.50 GHz) για ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα και δυνατότητες εφαρμογών, ενώ η μείωση του βάρους του στα 290 γραμ. και του πάχους στα 8,65 mm το καθιστούν τον ιδανικό σύντροφο για δουλεία ή διασκέδαση παντού και κάθε στιγμή. Ζυγίζοντας λιγότερο και από ένα κουτάκι αναψυκτικό το νέο Google Nexus είναι πραγματικό συνώνυμο της έννοιας της φορητότητας.

Με οθόνη 7’’ IPS Full HD (1920 x 1200), εμπρόσθια κάμερα 1.2 Mpixels και οπίσθια 5 Mpixels το καινούριο Nexus αναβαθμίζει πραγματικά την εμπειρία της εικόνας και ικανοποιεί τόσο τους οπαδούς των παιχνιδιών και της φωτογραφίας, όσο και τους λάτρεις των ταινιών.

Παράλληλα, με Wi-Fi και σε σύνδεση με το Google Play store παρέχει πρόσβαση σε εκατοντάδες χιλιάδες εφαρμογές και παιχνίδια, στο μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο και σε εκατοντάδες περιοδικά, ενώ υπάρχει διαθέσιμη και έκδοση 4G LTE για ταχύτατη πρόσβαση στο internet απ’ όπου κι αν βρίσκεστε. Τέλος, είναι το πρώτο tablet το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και εξασφαλίζει έως και 10 ώρες αυτονομία μπαταρίας.

Το νέο Nexus 7 είναι ένα μικρό, ισχυρό tablet που «ενσαρκώνει» την τελευταία τεχνολογία και με το οποίο μπορείς να παίξεις, να πλοηγηθείς στο διαδίκτυο, να μοιραστείς, να δεις, να ανακαλύψεις, να διαβάσεις, να χαλαρώσεις και να μεταφέρεις παντού μαζί σου κάθε τι που αγαπάς.

Από 20 Σεπτεμβρίου οι έλληνες καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το νέο Google Nexus 7 by ASUS μέσα από όλα τα μεγάλα δίκτυα καταστημάτων λιανικής και επιλεγμένα καταστήματα τεχνολογίας, με διανομή της Westnet Distribution. H τιμή της νέας ταμπλέτας παραμένει ένα από τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, καθώς θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά με προτεινόμενη λιανική τιμή 249€ για την έκδοση των 16GB Wi-Fi και 379€ για τη έκδοση των 32GB Wi-Fi & 4G.

Η Westnet Distribution Α.Ε. δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της διανομής προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, από το 2005. Η εταιρεία προσφέρει ένα πακέτο λύσεων που περιλαμβάνει τη διανομή και την αντιπροσώπευση προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, μεγάλων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς, όπως Asus, HP, Lenovo, LG, Philips, Samsung κ.α.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.