Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Διαθέσιμο Το Νέο Outlook Για Mac Από Τη Microsoft, Ακολουθεί Το Office

Outlook For Mac

Η τελευταία έκδοση Office για Mac είναι η 2011, με την Microsoft να μην έχει ανανεώσει από τότε τη σουίτα, αποσπώντας για αυτό το λόγο κακές κριτικές. Η εταιρεία του Redmond όμως ‘θυμήθηκε’ τους υπολογιστές της Apple και τώρα ετοιμάζει την ανανεωμένη έκδοση της σουίτας. Το Outlook είναι το πρώτο πρόγραμμα που ενημερώθηκε.

Το Outlook δέχτηκε μια αναβάθμιση η οποία κάνει το πρόγραμμα να θυμίζει το περιβάλλον των Windows με βελτιωμένες επιδόσεις και μεγαλύτερη αξιοπιστία. Από τη φωτογραφία φαίνεται ένα μοντέρνο γραφικό περιβάλλον με νέα εικονίδια και νέα διάταξη μερικών μενού. Οι συνδρομητές στο Office 365 μπορούν να το κατεβάσουν από τη σελίδα My Account.

Στο αναλυτικό μήνυμα στο blog του Office, η Microsoft δίνει πληροφορίες και για τα OneNote, Word, Excel και PowerPoint. Η Microsoft σκοπεύει να κυκλοφορήσει μία δοκιμαστική έκδοση του Office το πρώτο εξάμηνο του 2015, με τη τελική έκδοση να έρχεται το δεύτερο εξάμηνο. Όσοι είναι συνδρομητές στην cloud υπηρεσία Office 365 δεν θα πληρώσουν κάτι, και όσοι δεν είναι θα πρέπει κανονικά να το αγοράσουν.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: