Νέες Οθόνες Philips E-Line 23, 24 & 27 Ιντσών

Νέες Οθόνες Philips E-Line 23, 24 & 27 Ιντσών

Ενισχύοντας τη δέσμευσή της για σχεδιασμό υπεροχής, η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των Οθονών Philips, ανακοινώνει μία ανανεωμένη σειρά καταναλωτικών οθονών Η/Υ. Με panel τεχνολογίας AH-IPS στην έκδοση των 23 ιντσών και panel PLS LED στις 24 και 27 ίντσες, οι τρεις νέες οθόνες της σειράς E-Line προσφέρουν ζωντανά, ρεαλιστικά χρώματα και ευρείας γωνίας θέαση, με κομψό σχεδιασμό για μία στυλάτη και φρέσκια παρουσία για κάθε χώρο.

Εκθαμβωτικός σχεδιασμός

Η τελευταία «σοδειά» οθονών της σειράς E-Line συνεχίζει την παράδοση του smart design που έχει καταστήσει τις καταναλωτικές αυτές οθόνες επιτυχημένες τα τελευταία χρόνια. Σχεδιασμένες με γυαλιστερό λευκό φινίρισμα και λεπτή, κομψή, μεταλλική βάση, οι 24 και 27 ιντσών οθόνες συμπληρώνουν τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Η 23 ιντσών οθόνη διατίθεται με γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα, ενώ διαθέτει γυαλί από τη μία άκρη μέχρι την άλλη και στενό περίγραμμα για άψογη εμφάνιση. Για ακόμα πιο κομψή εμφάνιση, το εμπρόσθιο πλαίσιο κάθε μοντέλου είναι ελεύθερο από κουμπιά αφής: όλες οι οθόνες διαθέτουν ένα διακριτικά τοποθετημένο EasySelect πλήκτρο στο πίσω μέρος για γρήγορη προσαρμογή των ρυθμίσεών τους.

Σχολιάζοντας τις νέες οθόνες της σειράς E-Line, ο Artem Khomenko, Product Manager EMEA των Οθονών Philips, αναφέρει, «Όταν οι χρήστες επιλέγουν οθόνη για το χώρο που ζουν, η εμφάνιση έχει πραγματικά σημασία. Όσο προηγμένη και να είναι η τεχνολογία, η συνολική εμφάνιση πρέπει να συμπληρώνει τη διακόσμηση του σπιτιού. Αυτό σημαίνει έξυπνη, φρέσκια γραμμή και σίγουρα χωρίς πολλά καλώδια. Με clean look και γυαλιστερό φινίρισμα, οι οθόνες αυτές είναι σχεδιασμένες να συνδυάζουν την κομψότητα με τη φανταστική εμπειρία θέασης.»

Φοβερή ποιότητα εικόνας

Οι οθόνες των 24 και 27 ιντσών λειτουργούν με τεχνολογία PLS LED, ενώ το μοντέλο των 23 ιντσών διαθέτει panel AH-IPS. Και οι δύο τεχνολογίες προσφέρουν εκθαμβωτική εμπειρία θέασης, με υπερευρείες γωνίες θέασης 178 μοιρών, καθιστώντας δυνατή την παρακολούθηση της οθόνης ακόμα και από τα πλάγια. Η εικόνα είναι σταθερά ευκρινής και με ζωντανά χρώματα, κάνοντας τις οθόνες ιδανικές τόσο για φωτογραφίες, ταινίες ή περιήγηση στο διαδίκτυο, όσο και για επαγγελματικές εφαρμογές που απαιτούν πιστότητα χρωμάτων και σταθερή φωτεινότητα ανά πάσα στιγμή. Σχετικά με τα χρώματα, οι δύο PLS οθόνες μπορούν να αναπαράγουν 82% της γκάμας χρωμάτων NTSC (εν αντιθέσει με το 72% που αναπαράγουν οι συμβατικές οθόνες), που σημαίνει ότι μπορούν να εμφανίσουν ευρύτερο φάσμα χρωμάτων για ακόμα πιο ρεαλιστικές εικόνες. Και οι τρεις οθόνες διαθέτουν ανάλυση 16:9 Full HD 1920 x 1080 για πλούσια λεπτομέρεια και αντίθεση και τεχνολογία Philips Flicker-free για εξαιρετικά σταθερή εικόνα που κρατά τα μάτια ξεκούραστα ακόμα και μετά από πολλές ώρες θέασης.

Για την ενίσχυση της ποιότητας εικόνας, οι οθόνες είναι εξοπλισμένες με τεχνολογίες Philips Smart εξαιρετικής απόδοσης απεικόνισης: το SmartContrast αναλύει το περιεχόμενο της οθόνης και προσαρμόζει αυτόματα την ένταση των χρωμάτων και του οπίσθιου φωτισμού για καλύτερες ψηφιακές εικόνες και video. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν μια ειδική Economy λειτουργία για την ιδανική προβολή καθημερινών επαγγελματικών εφαρμογών και χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος. Το SmartImage Lite αναλύει επίσης το περιεχόμενο της οθόνης και ενισχύει δυναμικά την αντίθεση, τον κορεσμό των χρωμάτων και την ευκρίνεια της εικόνας για ασύγκριτη απόδοση προβολής – όλα σε πραγματικό χρόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Συνδεσιμότητα με smartphone

Όλο και περισσότεροι χρήστες καταγράφουν πλέον εικόνες και video στα smartphone τους. Ωστόσο η αναπαραγωγή στη μικροσκοπική τους οθόνη μειώνει την απόλαυση της θέασης. Με τις νέες οθόνες της σειράς E-Line, οι χρήστες μπορούν να συνδέουν τα κινητά τους τηλέφωνα ή άλλες συμβατές με MHL συσκευές μέσω ενός καλωδίου MHL και να βλέπουν τα HD video να ζωντανεύουν με πλήρη ψηφιακό ήχο στη μεγάλη οθόνη. Επιπλέον η φορητή συσκευή φορτίζεται ταυτόχρονα, ώστε να μην ξεμένει από μπαταρία κατά τη διάρκεια της προβολής.

Οι νέες Philips οθόνες 237E7QDSB, 246E7QDSW και 276E7QDSW θα είναι διαθέσιμες στα μεγαλύτερα καταστήματα ηλεκτρονικών στις αρχές Νοεμβρίου με τις παρακάτω ενδεικτικές τιμές: 237E7QDSB €199, 246E7QDSW €209 και 276E7QDSW €289.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε εδώ: 237E7QDSB, 246E7QDSW και 276E7QDSW

Περισσότερες πληροφορίες για τις οθόνες Philips: www.philips.com/monitors

Τεχνικές Προδιαγραφές:

Τύπος LCD panel Μοντέλο 23 ιντσών: AH-IPS LCD

Μοντέλα 24, 27 ιντσών: PLS LED, 82% NTSC

Τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού W-LED
Μέγεθος panel 23 ίντσες / 58,4 εκ

23,6 ίντσες / 59,9 εκ

27 ίντσες / 68,6 εκ

Πραγματική περιοχή προβολής 509.18 (H) x 286.41 (V)

521.28 (H) x 293.22 (V)

597.9 (H) x 336.3 (V)

Βέλτιστη ανάλυση 1920 x 1080 @ 60 Hz
Γωνία προβολής 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Φωτεινότητα 250 cd/μ²
Χρώματα οθόνης 16,7 εκατομμύρια
Υποστήριξη χρωμάτων sRGB
MHL 1080P @ 30Hz
Άνεση Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση, Μενού, Ήχος (HDMI έξοδος ήχου), Input, SmartImage Lite, Kensington lock, Βάση τοίχου VESA (100×100χιλ)

Συμβατότητα Plug & Play: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Συνδεσιμότητα Είσοδος Σήματος: VGA (αναλογική), DVI-D (ψηφιακή, HDCP), MHL-HDMI (ψηφιακή, HDCP)

Είσοδος συγχρονισμού: Ξεχωριστός συγχρονισμός, Συγχρονισμός πρασίνου

Ήχος (είσοδος/έξοδος): HDMI έξοδος ήχου

Βιωσιμότητα Περιβάλλοντος και ενέργειας: EnergyStar 6.0, EPEAT Silver, RoHS, χωρίς Υδράργυρο, χωρίς Μόλυβδο

Ανακυκλώσιμο υλικό συσκευασίας: 100 %

Συμμόρφωση και πρότυπα Ρυθμιστικές εγκρίσης: CE Mark, FCC Class B, CUEAC, TCO certified, TUV/ISO9241-307, VCCI, RCM, WEEE, CECP
Περίβλημα 23 ίντσες: μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα

24 ίντσες: μαύρο / λευκό / ασημένιο / χρυσό / κόκκινο, Φινίρισμα: γυαλιστερό

27 ίντσες: λευκό, γυαλιστερό φινίρισμα

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.