Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

BlackBerry Venice: Διέρρευσαν Νέες Εικόνες Του Android Smartphone

Το BlackBerry Venice θα είναι το πρώτο smartphone της καναδέζικης κατασκευάστριας με Android OS, και αυτό δεν είναι κάποιο μυστικό. Η BlackBerry έχει ήδη δηλώσει τη πρόθεσή της να ασχοληθεί με το λογισμικό της Google και έχουμε ήδη δει τη παραπάνω render εικόνα του με τις εφαρμογές της Google και της Microsoft προ-εγκατεστημένες.

Τώρα, διέρρευσαν νέες render εικόνες και μια φωτογραφία του που επαληθεύουν την αυθεντικότητα των διαρροών και μας δίνουν μια καλύτερη εικόνα για το τί μας περιμένει. Όπως βλέπουμε λοιπόν, η εταιρία αυτή τη στιγμή μεταφέρει το κέντρο ειδοποιήσεων BlackBerry Hub στο Android για να το ενσωματώσει στο Venice και θα εξοπλίσει τη ναυαρχίδα της με μια 18-megapixels κάμερα.

Το BlackBerry Hub είναι ένα χαρακτηριστικό που συγκεντρώνει ειδοποιήσεις από κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, LinkedIn κτλ) και emails και τις εμφανίζει οργανωμένα. Στο BlackBerry 10 OS, όπου λανσαρίστηκε αρχικά, είναι προσβάσιμο με ένα σύρσιμο από τα αριστερά της οθόνης προς τα δεξιά, αλλά δεν ξέρουμε πως θα το ενσωματώσει στο Android επειδή σε αυτό υπάρχουν άλλες λειτουργίες που ενεργοποιούνται με αυτό το τρόπο.

Το BlackBerry Venice (η κωδική ονομασία της συσκευής) αναμένεται να διαθέτει μια γυάλινη οθόνη 5,4-ιντσών με ανάλυση 1440 x 2560 pixels, η οποία θα είναι κυρτή και στις δύο πλευρές της όπως το Galaxy S6 Edge. Θα τροφοδοτείται από το εξαπύρηνο chipset Snapdragon 808 και θα ενσωματώνει την Adreno 418 GPU και 3GB μνήμη RAM.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: