Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Νέες Εικόνες για το HTC Zara

HTC Zara leak

Νέες φωτογραφίες από το blog TechKiddy που αποκαλύπτουν τον τελικό σχεδιασμό που θα έχει το HTC Zara διέρρευσαν. Μαζί μάθαμε και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Στη συσκευή έχει δοθεί η κωδική ονομασία HTC 301.e. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι ίδια με αυτά που είχαμε γράψει στο προηγούμενο άρθρο μας, δηλαδή έχει οθόνη TFT 4,3-ιντσών ανάλυσης 480×800, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 στο 1GHz, 512 RAM, 8GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD, κάμερα 5MP στο πίσω μέρος και 1,3 στο μπροστινό.

Δυστυχώς δεν έχουμε πληροφορίες για το πότε θα κυκλοφορήσει η συσκευή, αλλά μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε αμέσως.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: