Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Google Ρίχνει Τις Τιμές Για Επιπρόσθετο Χώρο Στο Google Drive

Η Google μόλις έγινε ακόμα πιο επιθετική αφού μείωσε τις τιμές της για επιπρόσθετο χώρο στην cloud υπηρεσία Google Drive. Το χαμηλότερο πακέτο πλέον κοστίζει λιγότερο από €2 το μήνα και θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε πως θα ανταποκριθούν και οι αντίπαλες υπηρεσίες σε αυτή την αλλαγή.

Πλέον οι χρήστες έχουν δωρεάν 15 GB να ανεβάζουν ό,τι θέλουν ‘σύννεφο’ που παρέχει η Google. Όσοι δεν είναι ικανοποιημένοι με αυτό μπορούν να πληρώνουν $1.99 (περίπου €1.50) κάθε μήνα για επιπρόσθετα 100 GB στο λογαριασμό τους. Αν τα 100 GB πάλι δεν είναι αρκετά, υπάρχει η επιλογή με $9.99 (περίπου €7.20) να αποκτήσετε 1 terabyte για ανέβασμα αρχείων. Και για όσους που το 1 TB δεν φτάνει, μπορούν να αποκτήσουν περισσότερα από 10 TB για $100.00 (περίπου €75) το μήνα. 20 TB για $199.99 και 30 TB για $299.99 είναι τα υπόλοιπα διαθέσιμα πακέτα.

Η Google έχει ήδη δώσει στους χρήστες τα 15 GB που δικαιούνται και όσοι θέλετε να αυξήσετε τον χώρο σας μπορείτε να μπείτε εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: