Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Νέα Retina Macbook Pro 2013 Με Χαμηλότερες Τιμές

Retina Macbook Pro 2013

Τα νέα και βελτιωμένα Macbook Pro 2013 με Retina οθόνες ανακοίνωσε η Apple και για πρώτη φορά έχουμε μείωση στις τιμές των μοντέλων με Retina.

Το 13-ιντσών Retina MacBook Pro διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i5 μέχρι 2.6GHz και Turbo boost μέχρι 3.1GHz. Με τα ενσωματωμένα Intel Iris γραφικά έχουμε ακόμη μεγαλύτερη απόδοση. Υπάρχεί επίσης επιλογή για αγορά ενός με γρηγορότερο διπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i7 μέχρι 2.8GHz και με Turbo boost μέχρι 3.3GHz. Η μπαταρία του αποδίδει μέχρι εννιά ώρες. Η τιμή στη Γερμανία ξεκινάει από τα €1299.

Το Retina MacBook Pro 2013 15-ιντσών διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i7 μέχρι 2.3GHz, με Turbo boost μέχρι 3.5GHz και γραφικά Intel Iris Pro. Επίσης υπάρχει η επιλογή για γραφικά Nvidia GeForce GT 750M με 2GB μνήμη. Το 15άρι και αυτό μπορεί να εξοπλιστεί με γρηγορότερο τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i7 μέχρι 2.6GHz ή Turbo boost μέχρι 3.8GHz. Σε αυτό η μπαταρία αποδίδει μέχρι οκτώ ώρες. Στη Γερμανία κοστίζει €1999.

Και στα δύο MacBook Pro 2013 με Retina έχουμε PCIe-based flash δίσκο με 60% γρηγορότερες ταχύτητες, 802.11ac Wi-Fi, Thunderbolt 2 θύρες με 20Gbps bandwidth και βεβαίως HDMI θύρα. Η κυκλοφορία τους έχει ήδη γίνει στις ΗΠΑ και αναμένονται στην Ελλάδα σύντομα. Στην αγορά είναι ακόμα διαθέσιμο ένα MacBook Pro χωρίς Retina οθόνη. Μην ξεχνάμε πως το Δεκέμβριο θα δούμε και το Mac Pro.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: