Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Νέο Samsung Gear VR Ανακοινώθηκε Με Κόστος $99

Η Samsung ανακοίνωσε το νέο headset εικονικής πραγματικότητας Samsung Gear VR για τις Galaxy συσκευές της. Η κορεάτικη κατασκευάστρια συνεργάστηκε ξανά με την Oculus, μια εταιρία που εξειδικεύεται σε τέτοιες συσκευές, και κατάφερε να κάνει το νέο μοντέλο 50% πιο φθηνό από το προηγούμενο.

Το νέο Samsung Gear VR δεν υποστηρίζει μόνο τις τελευταίες ναυαρχίδες Samsung Galaxy Note5 και Samsung Galaxy S6 edge+ (όπως το παλιό μοντέλο), αλλά και όλα τα κινητά που κυκλοφόρησε η Samsung μέσα στο 2014 (η εταιρία δεν ξεκαθάρισε αν εννοεί όλα τα μοντέλα γενικά ή μόνο όλες τις ναυαρχίδες). Έχει παρόμοιο σχεδιασμό με το προηγούμενο αλλά τώρα ενσωματώνει ένα καλύτερο trackpad και υποστηρίζει περιεχόμενο από περισσότερες πηγές, συμπεριλαμβανομένων των TiVo, Netflix και Twitch.

Η νέα συσκευή θα κάνει ντεμπούτο τον Νοέμβριο στις Η.Π.Α. με κόστος $99 (το προηγούμενο κόστιζε $199) και αργότερα θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: