Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Spotify Αποκτάει Μια Νέα Σκούρα Εμφάνιση Και Νέα Χαρακτηριστικά

Η Spotify Ltd ανακοίνωσε τη νέα εμφάνιση του Spotify η οποία επικεντρώνεται στο περιεχόμενο και επικρατεί παντού το μαύρο χρώμα.

Μαζί με το μαύρο χρώμα βελτιώθηκε το χαρακτηριστικό Browse, προσφέροντάς σας περιεχόμενο σχετικό με την εκάστοτε τοπική αγορά. Επιπρόσθετα λανσαρίστηκε και το Your Music που σας βοηθάει να αποθηκεύσετε, να οργανώσετε και να περιηγηθείτε στη μουσική που σας αρέσει, όπως ακριβώς θέλετε. Όλα σε ένα μέρος και σε όλες τις πλατφόρμες.

Η Michelle Kadir, Director of Product στο Spotify δήλωσε:

«Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι οι χρήστες του Spotify θα λατρέψουν την μουσική εμπειρία που είναι εύκολη στη χρήση και συμβατή σε όλες τις συσκευές. Το νέο μας design σέβεται απόλυτα τη μουσική. Και με το Your Music, η αποθήκευση της αγαπημένης σας μουσικής μόλις έγινε πραγματικά εύκολη.»

Το νέο design, το Your Music και το ανανεωμένο Browse θα παρουσιαστούν σταδιακά στο iPhone, desktop και στους χρήστες του web από σήμερα, και θα διατεθούν σύντομα σε όλες τις πλατφόρμες.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: