Η Βρετανική Wileyfox Φιλοδοξεί Να Πάρει Την Θέση Της OnePlus

Η Βρετανική Wileyfox Φιλοδοξεί Να Πάρει Την Θέση Της OnePlus

Είναι πλέον από όλους αποδεκτό ότι η OnePlus έχει καταφέρει να πετύχει τον στόχο της, ο οποίος ήταν να γίνει το όνομά της ευρέως γνωστό χάρις την ναυαρχίδας της που προσφέρει κορυφαία χαρακτηριστικά σε χαμηλή τιμή, αλλά κυρίως χάρις του ντόρου που προκάλεσε πριν και μετά την αποκάλυψή της. Η πορεία της φαίνεται ότι ενέπνευσε κι άλλες εταιρίες, όπως τη βρετανική Wileyfox, η οποία θα κυκλοφορήσει δύο νέα smartphones με ικανοποιητικά χαρακτηριστικά προσφερόμενα σε χαμηλές τιμές, ακολουθώντας τη πολιτική της OnePlus της οποίας ευελπιστεί να γίνει ο κυρίως αντίζηλος της.

Το πρώτο smartphone που θα κυκλοφορήσει έχει την ονομασία Wileyfox Swift και πρόκειται για μια μεσαίας κατηγορίας πρόταση με οθόνη αφής στις 5 ίντσες με ανάλυση 720p, επεξεργαστή Snapdragon 410, μνήμη RAM 2GB και 16GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο με υποδοχή για κάρτας microSD έως 32GB. Η κύρια κάμερα του έχει ανάλυση 13MP, η εμπρόσθια 5MP, διαθέτει διπλή υποδοχή για κάρτες SIM και τρέχει το Cyanogen OS. Η κοστολόγησή στα 175 ευρώ κάνει τη συσκευή ακόμα πιο ελκυστική.

Η δεύτερη συσκευή είναι δυνατότερη και ονομάζεται Wileyfox Storm. Διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών με ανάλυση 1080p, επεξεργαστή Snapdragon 615, μνήμη RAM 3GB και 32GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Η κύρια κάμερα βρίσκεται στα 20MP, η εμπρόσθια στα 8MP, ενώ και αυτό υποστηρίζει διπλή κάρτα SIM και τρέχει το Cyanogen OS. Η τιμή του θα βρίσκεται στα 276 ευρώ.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.