Ανακοινώθηκε Το Νέο YotaPhone Με Δύο Οθόνες

Ανακοινώθηκε Το Νέο YotaPhone Με Δύο Οθόνες

To YotaPhone, το smartphone με τις δύο οθόνες, μια στην εμπρόσθια όψη και μια πίσω, το είδαμε για πρώτη φορά πέρυσι και είχε εντυπωσιάσει. Φέτος, στην MWC 2014, παρουσιάστηκε η δεύτερη και ανανεωμένη έκδοση του κινητού.

Το νέο YotaPhone έρχεται, φυσικά, με δύο οθόνες, η εμπρόσθια στις 5 ίντσες και η οπίσθια στις 4.7. Η εντυπωσιακή του βελτίωση επικεντρώνεται στην πίσω οθόνη Ε-Ink, που είναι πλέον πλήρως λειτουργική στην αφή και έτσι ο χρήστης μπορεί να την χρησιμοποιήσει κανονικότατα, σε όλες τις λειτουργίες της συσκευής.

Η μπροστινή, και κύρια οθόνη του, είναι AMOLED panel 5 ιντσών και ανάλυσης 1080p. Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, προς το παρών γνωρίζουμε ότι διαθέτει ένα Snapdragon 800 επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.3GHz, κάμερα στα 8MP και εμπρόσθια στα 2MP, ενώ η συσκευή υποστηρίζει NFC, LTE, Wi-Fi, Bluetooth, GPS αλλά και το πολύ χρήσιμο low-power mode για χρήση μόνο της πίσω οθόνης που αυξάνει κατά πολύ την αυτονομία της συσκευής.

Το νέο YotaPhone τρέχει Android Jelly Bean, ενώ ακόμα δεν ξέρουμε πόσο θα κοστολογηθεί ή πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά. Αν έρθει στην Ελλάδα θα σας ενημερώσουμε ως συνήθως…

  • Μπορείς να δεις όλη τη κάλυψή μας για την έκθεση MWC 2014 εδώ.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.