Νέα Που Δεν Πρέπει Να Χάσεις Αυτή Την Εβδομάδα [11-17/11/2013]

Νέα Που Δεν Πρέπει Να Χάσεις Αυτή Την Εβδομάδα [11-17/11/2013]

TCWeeklyNews_17112013

11-17 Νοεμβρίου. Αυτή την εβδομάδα η MLS και η Lenovo ανακοίνωσαν τα καλύτερα κινητά τους, η Motorola ανακοίνωσε το Moto G που μάλλον θα κάνει πάταγο και έχουμε και άλλα μικρά αλλά ενδιαφέροντα νέα. Να θυμήσουμε πως πατώντας στον τίτλο πηγαίνεις στο άρθρο για να το διαβάσεις ολόκληρο. Πάμε να τα δούμε!

H Samsung NX300M Είναι Το Πρώτο Προϊόν Με Tizen, Κινητά Από Το 2014

Samsung NX300M

Η Samsung παλιότερα είχε δηλώσει πως θέλει να δει το λειτουργικό Tizen σαν το νέο Android που θα βρίσκεται παντού, και η πρώτη ενσωμάτωσή του γίνεται στην Samsung NX300M.

Xbox One Hotel: Το… Ξενοδοχείο Της Microsoft

Xbox One Hotel

Τι καλύτερο να είσαι μεγάλος fan ενός προϊόντος και να μένεις σε ένα ξενοδοχείο που είναι συνδυασμένο με αυτό; Η Microsoft εγκαινίασε το ξενοδοχείο Xbox One Hotel ώστε να κάνει ακόμα μεγαλύτερο το επικείμενο λανσάρισμα της ομώνυμης κονσόλας της.

Η Lenovo Ανακοίνωσε Το Τετραπύρηνο Vibe Z

Lenovo Vibe Z K910

Η Lenovo έκανε επίσημο το κορυφαίο Android smartphone της με ονομασία Vibe Z (K910). Αυτό χρησιμοποιεί τον Snapdragon 800 επεξεργαστή με 2GB RAM και το Android 4.2.2 σαν λειτουργικό.

4 Στα 5 Κινητά Είναι Android, 2 Στα 3 Από Αυτά Είναι Samsung

Samsung Galaxy Round (4)

Φαίνεται πως η αγορά των smartphone κυριαρχείται από το Android και συνεπώς όποιος έχει το μεγαλύτερο μερίδιο σε αυτήν είναι και ο κυρίαρχος των κινητών. Στη προκειμένη περίπτωση η Samsung!

Βίντεο Με Το LG G Flex Να Αυτοεπισκευάζεται

LG G Flex (2)

Πέραν του ότι έχει μία εύκαμπτη οθόνη και ένα κάπως εύκαμπτο σασί, το LG G Flex έχει επίσης ένα χαρακτηριστικό που πολλοί θα θέλαμε: αυτοεπισκευάζεται.


Ανακοινώθηκε Το Moto G, Το Τετραπύρηνο Κινητό Στα €169 Που Νικάει Τα S4 Και 5S

Moto G

Η Motorola έκανε αυτό ακριβώς που έπρεπε να κάνει για να βγει στο προσκήνιο ξανά. Ανακοίνωσε το πολύχρωμο, τετραπύρηνο Moto G που βάζει κάτω τα Galaxy S4 και iPhone 5s!

Η MLS Ανακοίνωσε Το iQTalk crystal maX

MLS iQTalk Crystal Max

Το Tech Community επαληθεύτηκε. Πριν από μήνες αποκαλύψαμε πως η MLS ετοιμάζει το iQTalk crystal maX και σήμερα η εταιρία το ανακοίνωσε!

Η Lenovo Ξεπέρασε Την LG Σαν Τη 3η Μεγαλύτερη Κατασκευάστρια Κινητών

Lenovo Vibe X

Αν δεν το γνωρίζετε, η Lenovo εκτός της 1ης θέσης στους κατασκευαστές PC, έχει κυκλοφορήσει και δικά της κινητά, όπως το Vibe Z. Και από ότι φαίνεται η εταιρεία τα πηγαίνει καλά.

Οι Μνήμες RAM DDR4 Θα Κυκλοφορήσουν Τον Επόμενο Μήνα

DDR4

Οι μνήμες RAM DDR4 είναι το «next big thing» για τους υπολογιστές. Η πρώτη τους εμφάνιση είχε γίνει κατά τη διάρκεια του Intel Developer Forum (IDF) φέτος αλλά δεν αναμενόντουσαν να κυκλοφορήσουν το 2013.

Κυκλοφόρησε Το PlayStation 4 Με Προβληματικά Κομμάτια, Αποσύρθηκαν Οι Περιορισμοί

PlayStation 4 event

Την Παρασκευή η Sony ξεκίνησε το λανσάρισμα του πολύ-πολύ-αναμενόμενου PlayStation 4 και φυσικά οι gamers το απέκτησαν. Όμως είχαν εκπλήξεις.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.