Νέα Που Δεν Πρέπει Να Χάσεις Αυτή Την Εβδομάδα [25-01/12/2013]

Νέα Που Δεν Πρέπει Να Χάσεις Αυτή Την Εβδομάδα [25-01/12/2013]

Νέα 25-01/12/2013

25 Νοεμβρίου με 01 Δεκεμβρίου 2013. Αυτή την εβδομάδα έχουμε πολλά νέα για κινητά, ενώ κλέβει την παράσταση το Bitcoin και η Google. Να θυμίσουμε πως πατώντας στον τίτλο πηγαίνεις στο άρθρο για να το διαβάσεις ολόκληρο. Πάμε να τα δούμε!

Ανακοινώθηκε Το Samsung Galaxy Grand 2

Samsung Galaxy Grand 2

Το Samsung Galaxy Grand 2 έκαναν επίσημο οι Κορεάτες, ένα κινητό που θα έρθει να διαδεχθεί το τωρινό Galaxy Grand με ανώτερα χαρακτηριστικά και ανανεωμένο σχεδιασμό.

Το Νέο HTC One Σε Χρυσό

Gold HTC One

Το χρυσό HTC One 18 καρατίων δεν ήταν αρκετό για την HTC. Μετά από παλιές διαρροές η εταιρία έκανε σήμερα επίσημο πως το καλύτερο Android smartphone θα διατίθεται σε μια νέα έκδοση με χρυσό… χωρίς όμως να είναι 18 καρατίων.

Η Κάμερα Του Jony Ive Πουλήθηκε Για $1,8 Εκατομμύρια

Leica M (2)

Πίσω στον Σεπτέμβριο η Leica ανακοίνωσε πως οι Jony Ive και Marc Newson σχεδίαζαν την Leica M για να πουληθεί σε δημοπρασία. Τα λεφτά θα πήγαιναν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

WD Black2: Ο Δίσκος Που Συνδυάζει HDD Και SSD

Western Digital Black2

Οι απαιτητικοί χρήστες PC που αναζητούν την ταχύτητα συχνά επιλέγουν SSD δίσκο για το ΛΣ και τα βασικά προγράμματα, και ένα κανονικό HDD για οτιδήποτε άλλο. Όμως η WD έχει μια εναλλακτική λύση για αυτό.

Nokia Lumia 525, Ο Διάδοχος Του Πιο Πετυχημένου WP Ανακοινώθηκε

Nokia Lumia 525

Το Nokia Lumia 520 είναι η πιο πετυχημένη με τις περισσότερες πωλήσεις Windows συσκευή, και τώρα έγινε ακόμα καλύτερη με το Lumia 525 που τη διαδέχεται.


Φτιάξε Το Δικό Σου Κινητό Με Το Arduino GSM Shield

Arduino GSM Shield (3)

Αν θα ήθελες να φτιάξεις το δικό σου λειτουργικό κινητό και δεν είχες την δυνατότητα, τότε θα πρέπει να ξέρεις για το Arduino GSM Shield.

Η HTC Ανακοίνωσε Τα HTC Desire 700, 601 Dual Sim Και 501

HTC Desire 700

Τρία νέα μέλη απέκτησε η οικογένεια Desire της HTC με ονομασίες Desire 700, Desire 601 και Desire 501. Όλα βεβαίως τρέχουν το Android και δεν κοστίζουν πάνω από 350€.

Πτωχεύει Η OCZ Και Εξαγοράζεται Από Την Τοshiba

OCZ logo

Την αίτηση για πτώχευση θα κάνει η OCZ, μια εταιρία που ασχολείται με δίσκους και μνήμες με το όνομά της να ακούστηκε χάρη στους καλούς της SSD δίσκους.

Το Google Street View Έρχεται Στην Ελλάδα

Google Street View

Τους δρόμους της χαοτικής Ελλάδας σιγά-σιγά θα φωτογραφίσει η Google και θα ανεβάσει τη συλλογή με τις φωτογραφίες στην υπηρεσία Google Street View.

Δίσκος Αξίας €5,5 Εκατ. Πετάχτηκε Στα Σκουπίδια

James Howells

Ένας Βρετανός άντρας με όνομα James Howells που πέταξε τον σκληρό δίσκο του με Bitcoin νομίσματα αξίας €5,5 εκατομμυρίων ξεκίνησε να ψάχνει την χωματερή για να τον βρει ξανά.

BONUS

Τι Είναι Το Bitcoin Και Ποια Η Αξία Του;

Bitcoin

Δεν θα είναι σπάνιο φαινόμενο από φέτος να ακούμε για το Bitcoin. Τι είναι όμως αυτό το Bitcoin, ποια η αξία του και πως μπορεί να χρησιμοποιεί;

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.