Νέα Που Δεν Πρέπει Να Χάσεις Αυτή Την Εβδομάδα [20-26/01/2014]

Νέα Που Δεν Πρέπει Να Χάσεις Αυτή Την Εβδομάδα [20-26/01/2014]

20 – 26 Ιανουαρίου 2014, άλλη μια εβδομάδα γεμάτη με ενδιαφέροντα νέα! Μέσα στα νέα έχουμε και την παρουσίαση του MLS iQTab Astro 3G, του καλύτερου ελληνικού tablet, και την είδηση της έκρηξης σουπερνόβα σε πολύ κοντινό γαλαξία. Πάμε να τα δούμε!

MLS iQTab Astro 3G: Η Παρουσίαση Του Κορυφαίου Ελληνικού Tablet

Σε εκδήλωση της MLS όπου παρευρέθηκε το Tech Community, η εταιρία με έδρα στη Θεσσαλονίκη μας αποκάλυψε εκείνη τη στιγμή το νέο MLS iQTab Astro 3G και τώρα το έχουμε για δοκιμή και παρουσίαση!

Οι Νέοι Γυρίζουν Την Πλάτη Στο Facebook

facebook Unlike

Όλο και περισσότεροι έφηβοι εγκαταλείπουν το Facebook όπως αποδεικνύουν τα στοιχεία που δημοσίευσε η εταιρία iStrategyLabs.

Οι 25 Χειρότεροι Κωδικοί Για Το 2013

password

Η SplashData δημοσίευσε μια λίστα με τους 25 χειρότερους κωδικούς του 2013.

Η Sony Ανακοίνωσε Το Wi-Fi-μόνο Xperia Z Ultra Σαν Νέο Tablet

Sony Xperia Z Ultra tablet

Η Sony ανακοίνωσε το νέο Xperia Z Ultra μόνο με WiFi σαν ένα νέο tablet χωρίς τη δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Έκρηξη Σουπερνόβα Ανακάλυψαν Σε Κοντινό Γαλαξία Μαθητές

Messier 82 Supernova

Πρόσφατα, μια ομάδα φοιτητών αστρονομίας στο University College του Λονδίνου έκανε μια απίστευτη ανακάλυψη στον νυχτερινό ουρανό.


Πάπας Francis: Το Διαδίκτυο Είναι Δώρο Από Τον Θεό

Πάπας Francis

Το ακούσαμε και αυτό: ο Πάπας Francis ανακήρυξε το Διαδίκτυο σαν ένα «δώρο από τον Θεό» που μπορεί να σπάσει τα εμπόδια μεταξύ διαφορετικών ομάδων ανθρώπων, δίνοντάς τους μια πλατφόρμα για να συζητήσουν τις διαφορές τους!

Τα Mac Έγιναν 30 Χρονών

30 Years Mac

Το πρώτο Mac κυκλοφόρησε το 1984 με την ονομασία Macintosh και σηματοδότησε ένα σημαντικό ορόσημο για τον κλάδο της Πληροφορικής επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε και χρησιμοποιούμε τους προσωπικούς υπολογιστές.

Αμερικάνοι Πουλάνε Πλακάκια Σαν… iPad

iPad Tile

Απίστευτο αλλά αληθινό. Κάποιοι από το Central Valley της Καλιφόρνια σκέφτηκαν να “ντύσουν” πλακάκια δαπέδου και να τα πουλήσουν σαν iPad!

Η Microsoft Φοβάται Τα Chromebook Καθώς Μειώνεται Η Χρήση Των Windows Στα Σχολεία

HP Chromebook 11 Color Stack

Όταν η Microsoft πέρσι δημιούργησε μια διαφήμιση κατά των Chromebook όλοι αναρωτιόμασταν γιατί το έκανε, όμως τώρα όλα είναι ξεκάθαρα: η εταιρία φοβάται γιατί η χρήση των Windows μειώνεται στα σχολεία των ΗΠΑ!

Θα Μπορείς Να Κατεβάσεις Ταινίες Σε Ένα Δευτερόλεπτο Στο 5G Δίκτυο Της Νότιας Κορέας

LTE Tower

Η Νότια Κορέα έχει σχέδια να αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της μέσα στα επόμενα χρόνια και ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει σε 5G δίκτυα.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.