Νέα Που Δεν Πρέπει Να Χάσεις Αυτή Την Εβδομάδα [27-02/02/2014]

Νέα Που Δεν Πρέπει Να Χάσεις Αυτή Την Εβδομάδα [27-02/02/2014]

27 Ιανουαρίου με 02 Φεβρουαρίου 2014. Μια όχι τόσο ενδιαφέρον εβδομάδα, όμως με το νέο μήνα λανσάραμε τα επίσημα forums του Tech Community! Με αυτά τα forums στοχεύουμε όλοι εσείς που διαβάζετε καθημερινά TC για τη σωστή ενημέρωσή σας να έχετε ένα μέρος να εκφράσετε τις απόψεις σας, να μοιραστείτε τις ιδέες σας ή ακόμα και να βάλετε αγγελίες. Όλα δωρεάν βεβαίως βεβαίως. Μπορείτε να γραφτείτε και να αποδείξετε ότι η κοινότητα του TechCommunity.GR συνεχώς μεγαλώνει! Τα TC forums μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Το SkyDrive Μετονομάζεται Τελικά Σε OneDrive

OneDrive. Αυτό είναι το νέο όνομα της cloud υπηρεσίας της Microsoft που γνωρίζαμε τόσα χρόνια ως “SkyDrive’.

Samsung Galaxy Grand Neo, Το Smartphone Των €260 Αποκαλύφθηκε Επίσημα

Samsung Galaxy Grand Neo

Η Samsung Galaxy Grand Neo από σήμερα είναι επίσημο αφού δημοσιεύτηκε στο site της Samsung. Η εταιρία αναμένεται να το παρουσιάσει στην MWC 2014 και είναι ένα προσιτό smartphone.

Η Google Ίσως Σταματήσει Να Παράγει Nexus Από Το 2015

White Nexus 7 2013

Την πρόθεση της Google να αλλάξει ονομασία στις συσκευές της αποκάλυψε ο Eldar Murtazin. Αν και κάτι τέτοιο δεν ξέρουμε κατά πόσο ευσταθεί.

Cook: Το Apple iPhone 5c Δεν Πούλησε Όσο Πιστεύαμε

Apple iPhone 5c

Μετά την ανακοίνωση των τελευταίων οικονομικών αποτελεσμάτων της Apple, ο CEO Tim Cook αποκάλυψε πως το Apple iPhone 5c αντιπροσωπεύει ένα μικρό μερίδιο των πωλήσεων του iPhone.

Η Google Πουλάει Τη Motorola Στη Lenovo, Κρατάει Τις Πατέντες Και Το Project Ara

Moto X hands-on

Μια πολύ σημαντική συμφωνία έκλεισε η Lenovo με τη Google, αγοράζοντας την Motorola Mobility πληρώνοντας μόλις $2,19 δις.


Facebook Paper: Όλα Τα Νέα Φίλων Σε Μία Εφαρμογή

Facebook Paper

Η Facebook λανσάρει μια ολοκαίνουργια εφαρμογή η οποία προτίθεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο διαβάζεις τα νέα φίλων σου – το Facebook Paper.

PS Vita 2000, Το Λεπτότερο Vita Φτάνει Στην Ευρώπη

PS Vita 2000

Η Sony στη σημερινή εκδήλωσή της αποκάλυψε την έλευση του PS Vita 2000 και στην ευρωπαϊκή αγορά. Το νέο μοντέλο είναι 20% πιο λεπτό και 15% πιο ελαφρύ από τη πρώτη έκδοση της κονσόλας, ενώ ταυτόχρονα έχει έναν πιο εργονομικό σχεδιασμό.

Samsung Galaxy Note 3 Neo, Το Μικρό Note 3 Ανακοινώθηκε Επίσημα

Samsung Galaxy Note 3 Neo

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα τη μικρότερη, οικονομικότερη, έκδοση του Galaxy Note 3 και ονομάζεται όπως γνωρίζαμε Samsung Galaxy Note 3 Neo.

SwiftKey Note: Το SwiftKey Ήρθε Στο iOS Με Μορφή… Σημειωματάριου

SwiftKey Note

Όπως αναμενόταν, το SwiftKey ήρθε στο iOS! Το SwiftKey είναι το “μαγικό” πληκτρολόγιο που ξεκίνησε από το Android στο οποίο σχεδιάζεις τη λέξη περνώντας το δάχτυλό επάνω από τα γράμματα.

Ο Εκτυπωτής Που Αντικαθιστά Το Μελάνι Με Νερό

water printer

Κινέζοι ερευνητές έκαναν πάλι το θαύμα τους, καθώς με μια νέα μέθοδο που ανέπτυξαν κατάφεραν να αντικαταστήσουν το μελάνι του εκτυπωτή με νερό.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.